Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankara_Fenerbahçe denilen varlık kim acaba gerçekten çok merak ediyorum.Samimiyetimle adamdaki kafa yapısını çözemedim.Ben bu adamın bu kadar (telafuz edemiyorum kurallar gereği) olacağını tahmin edemiyorum.Arkadaşlar lütfen ne içilip,ne çekilip bu kafaya ulaşılabilir.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ankara_Fenerbahçe denilen varlık kim acaba gerçekten çok merak ediyorum.Samimiyetimle adamdaki kafa yapısını çözemedim.Ben bu adamın bu kadar (telafuz edemiyorum kurallar gereği) olacağını tahmin edemiyorum.Arkadaşlar lütfen ne içilip,ne çekilip bu kafaya ulaşılabilir.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ankara sanayi çocuğudur kendisi, gerisini sen düşün :D

BlueTapa

Ben ilk zamanlarda onu antucuları trollemeye çalışan bizden biri sandım. Meğer cidden Fenerliymiş.

Hayır trolcü olması bile bu kadar salak ve tuhaf mesajlar atmasına sebep olamaz gerçi.

Rabbim belki insanlara olumsuz örnek babında yaratmıştır.

benim hayatımda taıdğım bir tek fenerli bile düzgün insan değil,

klasik fenerli özellikleri:genelde bencıl olurlar, hayata at gözlükleri ile bakarlar,çabuk sinirlenen mizaca sahiptirler,bir konuda yanlış yaptığını bilse bile yanlışa devam ederler,kıskançlık ve cekememezlik hat sahadadır,dedikoduyu severler.

Ben ilk zamanlarda onu antucuları trollemeye çalışan bizden biri sandım. Meğer cidden Fenerliymiş.

Hayır trolcü olması bile bu kadar salak ve tuhaf mesajlar atmasına sebep olamaz gerçi.

Rabbim belki insanlara olumsuz örnek babında yaratmıştır.

ara ara bakıp ibret almışlığım vardır kendisinden :D

İngiliz The Guardian gazetesi Dünya Kupası tarihinde en iyi 100 futbolcu listesinde Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder yer alıyor.

İngiliz Gazetesi The Guardian, Dünya Kupası'nın en iyi 100 futbolcudan oluşan bir liste hazırladı. Listenin ilk sırasında efsane futbolcu Pele yer alırken, ikinci sırada ise Maradona bulunuyor.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 33. sırada yer alırken, ezeli rakibi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ise 51 sıraya adını yazdırabildi. Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder 84. sırada yer alırken, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcuları Frank de Boer 72, Popescu ise 76. sırada yer alıyor. Fenerbahçe teknik direktörlüğü Zico yapılan 22 sırada, eski futbolcusu Jay-Jay Okocha ise 78. bulunuyor. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorge Hagi ise 61, Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos ise 35. sırada yer alıyor.

İngiliz Gazetesi The Guardian ilk 10 şöyle:

1. Pele

2. Diego Maradona

3. Franz Beckenbauer

4. Ronaldo

5. Zinedine Zidane

6. Johan Cruyff

7. Lothar Matthaus

8. Gerd Muller

9. Garrincha

10. Michel Platini

(Skorer)

Diego daha iyi :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zKInj2tWStw[/media]

:happy:

12numara.og sitesi gayet komik. Türkce karakterler kullanip yaziyorum ara sira, gecen hafta bir resim paylasmistim mallar cok begendi :D

lg5PKMe.png

su gerizekalilara bakin

adamlar tablet ile bile bizim forumu okuyor

agir issiz bunlar. bu caps'i de onlardan aldim :D

not: ziyaretci olarak takilayim 1-2 hafta bakalim bulabilecekler mi beni.

yoksa hemen SIFIR kilometrede duran hesaplardan birine gecis yaparim

asla bulamazlar.

ok.gif
ozgursuru - 21.05.2014 22:05

bos.gif

Mesajı Gönderen: darkfb94:cLink:1619335

EfsaneSpor@SporEfsane

Sivasspor ve Eskişehirspor´a açılan soruşturmada Trabzonspor Hukuk Kurulu´nun 10 gün önce UEFA´a yolladığı RAPOR büyük rol sahibi.

Bu takim Türk futbolunun yüz karasidir.

Her taşın altınan cikmak zorunda hissediyorlar kendilerini.

Şu son Trabzonspor galatasaray maci incelensin hele onurun yedigi gollere bakilsin bakalim. Şike var mı yok mu karar versin uefa

:DD

Meali : Türk futbolunun kirli yapısını şikayet eden vatan hainidir. Kirliysek kirliyiz,kimin umrunda...Kol kırılır yen içinde kalır, biz de kupaları götürürüz. Paramız var ki hak yiyoruz....Sen de paralan sen de hak ye.Bizim için kupaya giden her yol mübahtır...Yarattığımız Türk futbolunun bu düzeninden memnun olmayan Katar ligine transfer olsun.

lg5PKMe.png

su gerizekalilara bakin

adamlar tablet ile bile bizim forumu okuyor

agir issiz bunlar. bu caps'i de onlardan aldim :D

not: ziyaretci olarak takilayim 1-2 hafta bakalim bulabilecekler mi beni.

yoksa hemen SIFIR kilometrede duran hesaplardan birine gecis yaparim

asla bulamazlar.

Beni 4 5 yıldır arıyorlar la rahat ol, o sığırlarda o kafa yok. Hatta öyle angutlar ki sanki burayı okuduklarını bilmiyormuşum gibi 7 yıllık üyelerinin nickini benim nickimmiş gibi burada yazdım ve aha sonunda bulduk diye adamı sorgusuz sualsiz ihraç etmişlerdi . :asd:

[attachment=10502:4d839c00eddc6c1ec4000a0f.png]

Sene 2014 ve ben hala trolling .

Ekli dosyalar

• hahaha.webp
    hahaha.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 179
  • 4d839c00eddc6c1ec4000a0f.webp
    4d839c00eddc6c1ec4000a0f.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 501
ufak bir düzeltme yapmak zorunda kaldim, o son resim riskliydi baya :)

Sampiyonlar ligi 2013/2014 sezonun en iyi oyunculari bunlar secilmis:

10409771_766404773393078_4812018008898760210_n.jpg

1907aykut - 02.06.2014 20:07

bos.gif

Mesajı Gönderen: [EmRaH

:cLink:2796048]Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera´nın sözleşmesinin 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarına ilişkin mali şartları aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve sözleşmesi 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır.

- 2014-2015 sezonu ***için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret‚

- 2015-2016 sezonu ***için 3.300.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret‚

- 2016-2017 sezonu ***için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret‚

- 2017-2018 sezonu ***için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret‚

Yukarıdaki açıklamalarımızın‚ Sermaye Piyasası Kurulu´nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu‚ bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını‚ bilgilerin defter‚ kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu‚ konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

UEFA bunlara giderleri azaltın dedi de bunlar ters mi anladılar acaba ?

:p

İngiliz The Guardian gazetesi Dünya Kupası tarihinde en iyi 100 futbolcu listesinde Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder yer alıyor.

İngiliz Gazetesi The Guardian, Dünya Kupası'nın en iyi 100 futbolcudan oluşan bir liste hazırladı. Listenin ilk sırasında efsane futbolcu Pele yer alırken, ikinci sırada ise Maradona bulunuyor.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 33. sırada yer alırken, ezeli rakibi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ise 51 sıraya adını yazdırabildi. Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder 84. sırada yer alırken, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcuları Frank de Boer 72, Popescu ise 76. sırada yer alıyor. Fenerbahçe teknik direktörlüğü Zico yapılan 22 sırada, eski futbolcusu Jay-Jay Okocha ise 78. bulunuyor. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorge Hagi ise 61, Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos ise 35. sırada yer alıyor.

İngiliz Gazetesi The Guardian ilk 10 şöyle:

1. Pele

2. Diego Maradona

3. Franz Beckenbauer

4. Ronaldo

5. Zinedine Zidane

6. Johan Cruyff

7. Lothar Matthaus

8. Gerd Muller

9. Garrincha

10. Michel Platini

(Skorer)

Diego daha iyi :)

Dünya kupası tarihinde Romanya gibi bir takımla 94 gibi bir kupa geçiren 98'de bile döktüren Hagi'yi Arjantin gibi bir takımla rezilleri oynayan Messi'in arkasına koymak ancak ergen sıralamasında olur. Guardian ergen ekinde yapmış herhalde bu sıralamayı.

ok.gif
Sebastian39 - 02.06.2014 20:12

bos.gif

hep batar diyoruz da bişey olduğu yok.Değirmen hala dönüyor var yine bi iş.

2 ay sonra ellerinde avuçlarında bir şey kalmayınca kim batıyor kim çıkıyor görürler.

[attachment=10511:1213.png]

Dursun şurada.Lazım olacak.

Ekli dosyalar

• 1213.webp
    1213.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 361
Ben de rütbeli üyeyim hem antu da hem de 12 numarada hayatta bulamazlar.Manipülasyonun kralını yapıyorum konu akışlarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt