Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10441208_693221330749652_7108363574694439476_n.jpg

antu degil ama ikiside kus kafasi nede olsa

Ben demiyorum. Kendi başkanları diyor;

Fikret Orman: Fernandes'e aldığı parayı helal etmiyorum

Terim gittiğinde sevindiler ve sevinçleri de haklı çıktı.(GSC'de halay çekti ama olsun) Demem o ki Luce doğru tercih olacaktır.Elinde ki malzemeyi en iyi şekilde kulllanan bir td.Ne Burak'ı ne de Sneijder'i kanatta harcamaz.

Öküzün biri tarihi puan farkı attık mı yazmış ben mi yanlış okuyorum?

Geçen sezon 10 puan fark yiyen kimdi acaba?

9 puan ne zaman tarihi puan farkı olmuş? :D

ok.gif
lem0naide - 03.06.2014 22:06

bos.gif

Türk basketbolunda umumiyetle her sezon finali oynuyoruz ama igs gibi basketbol fakiri‚ futbolkolik Bir kulüp ile final oynayacağımızı hiç düşünmezdim. Acayip seyler oluyor.

Bu Liv Hospital nelere kadirmiş. Bizim seviyemize çekti igs´yi. Fenerbahçe´ye basketbol ligi finalinde rakip olmuşlar. Bence buyuk şan..

Bu cahil cumbalağın Galatasaray'ın basketbol tarihinden haberi yok sanırım...Ayrıca bu cehalet timsali ergen, Ülker olmasaydı Fenerbahçe'nin ancak rüyasında şampiyon olacağını,hatta Ülker'in şampiyonluklarını saydırtarak üçkağıtçılıkla bizi yakaladığını ve Ülker'in A lisansıyla Euroleague'de mücadele ettiğini bilmemesi veyahut bilse bile idrak edememesi ne kadar küçük bir insancık olduğunun bir tezahürü olsa gerek ....

EKREM İNCİ:

Fenerbahçeye ait olan hürriyet lobisi de Galatasaray için çalışır oldu.Canım başbakanım deyip karar çıktıktan sonra ne kararı ne savcıyı ne mahkemeyi tanımıyoruz demek de adet oldu.önce inkar edip sonra yaptıysam f.bahçe için yaptım moda oldu.Sonra bir hırsız düşündük arabanın kontağını çalıştırmaktan ve arabayı çalmaktan son anda vazgeçen bir hırsız.Ah aziz yıldırım ah.BU Türk futbolu bu kadar camia nasıl bir günah işledi de sen tepki olarak geldin be kardeşim.Neden pis işlerini koskoaca Fenerbahçemin üstüne yıktın.Neden kazanacağın maçlarda şike yaptın.Neden bizi kandırdın.Neden hala bütün Türkiyenin karşısına geçip şike yapmadık dersin be adam.Neden bütün avrupayı fenerbahçe düşmanı ilan edersin.Adamlar hayatlarında bir kaç kez duydukları bir takıma neden bu kadar düşman olsunlar.Neden bu kadar uğraşsınlar.Neden bunları düşünmüyorsun aziz yılıdırım. ?? Neden elini çekmiyorsun artık şanlı Fenerbahçemin üstünden :@

kusbeyinantu.png

kuş beyinli bunlar kuş beyinli.yazık yemin ediyorum her dünya kupasında kolay rakiplerle karşılaşıyorlarmış.fifa sıralamasında 5. mi ne portekiz

barisi190716.6.2014 21:48:55

Yenilmemiz bir yandan iyi oldu kendi taraftarimizin önünde sampiyonluk kupasini kaldirmak daha heycanli olacak.

VAHH GARİBİM TESELLİYE VURMUŞ KENDİNİ.... AMA CİMBOM KOYMUŞŞŞŞ

Olaylar sonrası zeka kokan bir post

ok.gif
Vanguards of FB - 18.06.2014 11:29

bos.gif

gs´li cocuk: "bana ne ya ben oynamıyorum...oynamıyacagım isteee..."

fb li cocuk: "iyi sen bilirsin... ...git...bana ne? oynamazsan oynama.."

Beyler bir arkadaş omzuma vuriyim derken kafama vurdu ( Nasıl oldu diye sormayın.)

Anlımda tam saçımın başladığı kısım 3-4 saniye içinde şişti. Cidden çok kısa sürede hayvan gibi oldu. Şimdi buz koyuyorum. Bu kaç güne iner? Çünkü çok abes görünüyor şu an. Boynuz gibin.

kusbeyinantu.png

kuş beyinli bunlar kuş beyinli.yazık yemin ediyorum her dünya kupasında kolay rakiplerle karşılaşıyorlarmış.fifa sıralamasında 5. mi ne portekiz

adamlar sürekli komplo teorisi üretiyorlar ve bundan dolayı da her başarısız sezon sonunda ''fb'yi durdurmaya çalılıyorlar'' vb şeyler söylüyorlar ve bundan da ''fb dünyanın en iyi spor klübü'' algısına kapılıyorlar.

her kandilde hocaların akıl ve hidayet duası yapması gereken bir topluluk zannımca. bir insanın sahip olduğu en büyük servet aklıdır, ama bu arkadaşlarda malesef bulunmayan bir özellik. sonuçta bu ülkenin insanları sıfatını taşıdıkları için bu duruma üzülüyorum ve iyileşmelerini istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt