Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
töbe töbe bunlar kafayi yemis. Allah akil fikir versin. Bu ne seviyesizliktir

[attachment=12095:uploadfromtaptalk1406468774453.jpg]

Tepetaklak

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1406468774453.webp
    uploadfromtaptalk1406468774453.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 457
Sözün bittigi yer. Kafadan bozuk bunlar. Akil gercekten büyük bir nimet, nekadar sükretsek az.

Ne kadar mal ya bunlar :asd: 7 den 70e hepsi ayni :D

Antu'da adam akıllı bir Rawas var onun da GS'li olduğunu zannediyorlar doğru yazıyor diye :)

BIdDZnPCEAEKTaF.jpg

James Rodriguez'in transferi hakkında anlaşmış gibi "Alex'in koşanı" diyor neredeyse hepsi.Kafayı yemiş bunlar gerçekten...

Bir de Gurbetçi Fenerli diye biri var inanılmaz mantıklı yorumlar yapıyor, şaşırdım Antu'da kafasının o kadar çalışan birinin olmasına...

Mahmut Uslu: Dikkat edin GS hep yalnız takımdır. Etrafinda kimse yoktur

Ünal Aysal:" Sayın Usluya hak veriyorum çünkü zirve tek kişiliktir"

Malum şahıs yardırıyor gene.Sonra küresel ısınma niye var deriz.Böyle adamlar atmosfere karbondioksit saldıkça bize hayat yok.

Antu.com Cep Forumları

Bende novi pazar'lıyım yani boşnağım belki elemanda boşnaktır onun için yardırıyordur bilemem ama novi pazar bir beşiktaş değil ! Doğruya doğru pendik'de oturan bütün fenerli boşnaklar fb-np maçını izlemeye gider ki stadı doldurmaya yeterde artar bile

[attachment=12208:1891081_828348983877254_3935902409064057338_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1891081_828348983877254_3935902409064057338_n.webp
    1891081_828348983877254_3935902409064057338_n.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 610
İfadeye dikkat: Sessiz ve derinden. Hemen azizin taktiği kapmış hoca da...

Yarın ortaya çıkınca : " Ama biz bişi yapmadık ki." Sonrasında " ama biz Feneriz. Yaparız"

Hani bir laf var ya; " İmam cemaat hesabı"

BuM3MFZIUAER4Kn.png

Malum şahıs yardırıyor gene.Sonra küresel ısınma niye var deriz.Böyle adamlar atmosfere karbondioksit saldıkça bize hayat yok.

Antu.com Cep Forumları

Ben bu konudaki tüm mesajları okudum. Okumaya da devam edeceğim. Birbirlerini yediler resmen. Kaç kişi mesaj yazamama cezası aldı... Konuyu açan çok ukala birine benziyor... Ben bilirim havalarında babam yaşında biri. Herkesi tehdit ediyor. Bu mesajımı okursa beni de tehdit edebilir o derece. Etrafında Fenerlilerden başka kimseyle konuşmuyormuş...:D

Ruh hastası o insan kılıklı ne idiğü belirsiz varlık. Ben de Fanatik Galatasaraylıyım takımımı çok seviyorum.Lakin Fenerli akrabalarım eşim dostum var.Olacak elbette bu işin fıtratında var bu durum. Ankara Fenerbahçe gibi tipler spora pisliği holiganlığı şiddeti getiren körükleyen şerefsizlerdir.Umarım azarlarak geberip giderler de rahat ederiz.

Ben bu konudaki tüm mesajları okudum. Okumaya da devam edeceğim. Birbirlerini yediler resmen. Kaç kişi mesaj yazamama cezası aldı... Konuyu açan çok ukala birine benziyor... Ben bilirim havalarında babam yaşında biri. Herkesi tehdit ediyor. Bu mesajımı okursa beni de tehdit edebilir o derece. Etrafında Fenerlilerden başka kimseyle konuşmuyormuş...:D

O adamın ruhsal sıkıntıları var.Normal Fenerli seviyesinden de fazla derece paranoyak.Bu konuya arada girenler için bulunmaz onun mesajları. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt