Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçeği görüp çirkefliği yazan ender futbolseverlerde var...

ok.gif
Su@t - 08.08.2014 22:22

bos.gif

Ulan Alves misin nesin sert oynamak başka bir şey bu yaptığın başka bir şey. Aynısını sana yapsalar hoşuna gider mi? Bu yaptığın bir değil iki değil. şunu hangi resmi maçta yapsan direk kırmızı. Bunun gibi saçmalıkları çokça yapıyorsun. Yetti artık senin bu sorumsuzluğun. Hele şu maçta ayıp‚ ayıp..

gerçeği gören çirkefliği yazan ender futbolseverlerde var :005::005::005:

ok.gif
Su@t - 08.08.2014 22:22

bos.gif

Ulan Alves misin nesin sert oynamak başka bir şey bu yaptığın başka bir şey. Aynısını sana yapsalar hoşuna gider mi? Bu yaptığın bir değil iki değil. şunu hangi resmi maçta yapsan direk kırmızı. Bunun gibi saçmalıkları çokça yapıyorsun. Yetti artık senin bu sorumsuzluğun. Hele şu maçta ayıp‚ ayıp..

gerçeği görenlere :005::005::005:

ok.gif
schwadorf - 08.08.2014 22:36

bos.gif

Bildiğin maçı izlerken utandım. Bruno alves´in hareketi‚ drogba´yı yuhalamak. Arkadaş bu bir yardım maçı‚ milletimiz iyice kafayı yedi yeminle. Ayıptır.

gerçekleri açığa vurun :005: süper kupayı getiren o kafanın oluşturduğu EZİKLİK....

ok.gif
slogan - 08.08.2014 23:03

bos.gif

Drogba´nın eski gs li olmasının dışında yuhalanacak bir şey mi yaptı.garipsedim yuhalanmasını.Bize karşıda bir terbiysizliği olmamıştı oysa‚ farketmediğimiz bir şey mi oldu maçta acaba?

Yahu antu falan tamamda an itibariyle Cem dizdar ntvsporda konuşuyorda antu bu adamın yanında profesör kalır ,

ok.gif
BlackPearl - 08.08.2014 22:47

bos.gif

gelecek sezon

mtk budapeste

ludogorets

riga fk

ve vfl bochum

ile yapalim hazirlik maclari..

sevilla‚ chelsea filan bünyeye ters geldi baskan hoca taraftar birbirine girdi..

:)

ok.gif
BlackPearl - 08.08.2014 22:47

bos.gif

gelecek sezon

mtk budapeste

ludogorets

riga fk

ve vfl bochum

ile yapalim hazirlik maclari..

sevilla‚ chelsea filan bünyeye ters geldi baskan hoca taraftar birbirine girdi..

:)

Ludogoretsi kücümsemis ama bence onlar yener bunlari :D

ok.gif
Atasoy - 08.08.2014 17:24

bos.gif

bjk nin yerinde 6s olsaydı bence Arsenal gelmezdi

ok.gif
hubup1907 - 08.08.2014 15:16

bos.gif

uefa ya hiç güvenim yok.. Bizim ve bjk nin bu kuralarda sürekli zor rakibi seçmesi tesadüf mü?...

ok.gif
Atasoy - 08.08.2014 14:47

bos.gif

6s lobisi yine iş başında..

Bjk de hala kader sansın bu işi..

ok.gif
Celil1907 - 08.08.2014 13:50

bos.gif

Bence bunlar kurayı kesin olarak ayarlıyor. Geçen sene de bize en zor kura yine Arsenal çıkmıştı.

la oğlum ne korkutmuşuz bunları ya çok iyi bu:)

fenerde kaos olması bizi şampiyon yapmaz. bize yabancı çok iyi bir santrafor şart.. paraya kıymamız gerek. stoperler idare eder, ama Burak-Umut'la bırakın deplasmanları , Arena'da bile hücumda üretken olamayız

1Emx1jA.png

:DD:DD Bu nasıl bir kafa

Bunlardaki kafa böyle iste. Bizim basarimizla ve bizim basarisizligimizla yatip kalkiyorlar.

Sampiyon olsak meselaa ve iki FB derbisini de bunlar alsa hic umurlarinda olmaz 4.yildiz, elden giden sampiyonluk falan. Yeterki bizi yensinler.

Sonra konusurlar siz sampiyon oldunuz ama bizi yenemediniz diye. Alayi beyinsiz.

Bunlardaki kafa böyle iste. Bizim basarimizla ve bizim basarisizligimizla yatip kalkiyorlar.

Sampiyon olsak meselaa ve iki FB derbisini de bunlar alsa hic umurlarinda olmaz 4.yildiz, elden giden sampiyonluk falan. Yeterki bizi yensinler.

Sonra konusurlar siz sampiyon oldunuz ama bizi yenemediniz diye. Alayi beyinsiz.

bana bi amca demisti, o zamanlar calisiyodum.

dediki fatih terimin 4 sene şampiyon olup uefa kupası aldığı 4 sezonda feneri kadıkoyde yenemediniz dedi. benim kombinem var 98den bugune kadar falan fistan. bende yemekhanede cevap verdim, adam 50 yaşında falan vardı. futbolun amacı fenere ya da herhangi bi takıma yenilmemek degil kupa almaktir dedim. tum yemekhane ooooaaauuuıvvv yapti. bozdum herifi :asd:

bana bi amca demisti, o zamanlar calisiyodum.

dediki fatih terimin 4 sene şampiyon olup uefa kupası aldığı 4 sezonda feneri kadıkoyde yenemediniz dedi. benim kombinem var 98den bugune kadar falan fistan. bende yemekhanede cevap verdim, adam 50 yaşında falan vardı. futbolun amacı fenere ya da herhangi bi takıma yenilmemek degil kupa almaktir dedim. tum yemekhane ooooaaauuuıvvv yapti. bozdum herifi :asd:

Iste 7 den 70'e hepsi ayni mal bunlarin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt