Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

ipnqfo.jpg

Elleri titriyor yazarken :asd:

fenerbahçe kartta inanılmaz kampanya !!!

şimdi playstation oyun merkezlerinde %70'e varan indirimler git istediğin kupayı al (şike rehberi de içinde tabiiii) bu fırsat kaçmaz, haydi durmaaaa...

Guizaya dokunanı yakarım ulan. Daha nice yıllar fenerde görmek istiyoruz onu. :D

şuna küfür serbest olmalı ciddi diyorum bu kadar eziklik olamaz yahu tam sarsuk ya ülkeye zarar , bunların aldığı hava başka yerlerinde değerlendiriliyor sonuç bu oluyor işte

şu içinde bulundukları durumda bile halaa gülebiliyolarsa ne kadar mal olduklarının göstergesidir zaten :D

bu isimler bizim forumda bile bu kadar sık geçmiyor Galatasaray forumu mübarek birde Fatih Terim yazmamışlar mı:D

Bunlar sitelerinde 3 gündür büyük temizlik içindeler galibe ziyaretçi olarak giremiyorum :D

Bunlar sitelerinde 3 gündür büyük temizlik içindeler galibe ziyaretçi olarak giremiyorum :D

utançlarından siteyi açamıyorlar sabah az biraz açık kalmış millet utanıyoruz kapatın diye yaygara yapmış bakınız resim :D

açılmaz bu site

hatta şampiyon olana kadar kapalı kalsın :asd:

D.Sedat Görür birazda bunların medya bölümünden kesitler, başlıklar yayınlar mısın ? :) şimdi bunlar gazetelere, tvlere, spor yazarlarına falan ne saydırıyolardır :D

bu isimler bizim forumda bile bu kadar sık geçmiyor Galatasaray forumu mübarek birde Fatih Terim yazmamışlar mı:D

Bu Angutlar değilmiydi Milli Takımı Fatih Terim yüzünden tutmuyorum diye mesajlar yazan sitelerinde. Gazetelere bile manşet olmuşlardı :D

daha dün Fatih hoca için gelirse klüple ilişiğimizi keseriz diyenler şimdi İMPARATORUMU tartışıyorlar hahahahaha :D:D bekleyin bekleyin gelir.D

medya bölümü başlıkları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt