Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

diğeri de tebrik etmiş :D

artık yorumsuz :D

hatırlıyom bir ezikbahçeli denizli maçından sonra 2 ay depresyona girdim,tv izlemedim,gazete okumadım demişti...şimdi 12 ay kış uykusuna yatar heralde:-))))))))))))))))))

Sefilleri oynuyor bunlar bakın konuları bile sıfır çekmiş

gecenin bombası bu olsa gerek :D:D:D

bunlar mı tek ses olan camia buyrun 1.başlık 2.yi azarlarken 3.başlık ise tüm bu saçmalığın tek nedenini bize söylüyor bari alt alta getirmeseydiniz:D

bunlar mı tek ses olan camia buyrun 1.başlık 2.yi azarlarken 3.başlık ise tüm bu saçmalığın tek nedenini bize söylüyor bari alt alta getirmeseydiniz:D

hahahahaha yok boyle angutluk.. :D:D:D:D oturma organimla dahi guluyorum bunlara:asd::asd::asd:

helal olsun iyi yakalamissin..

Bu arada bursadan haber mi var?

2-2 mi? 2-2 mi? 2-2 mi?

yok

3-2 hatta 4-2

sen nasıl istersen

nasıl olsa

1 dk 45 sn lik eğlenceniz.

mal herifler ya.

:)

hahahahaha yok boyle angutluk.. :D:D:D:D oturma organimla dahi guluyorum bunlara:asd::asd::asd:

helal olsun iyi yakalamissin..

İşin komik tarafı da bu zaten yakalama gibi bir durum olmuyor giriyorum herhangibi sayfaya bunlarla karşılaşıyorum maşallah kinder sürpriz gibiler her yerden çıkıyorlar

Birkaç sayfa önce bunu paylaştım bende Adana'lı olduğumdan ilgimi çekti içeriye girdim manzara bu :)

bakın Volkanı tavsiye edip Okan'ı anlatıyor ayrıca şükürler olsunki takip ediyormuşsun Okan Solmaz'ı :D gerçek adı Okan Salmazdır :)

İşin komik tarafı da bu zaten yakalama gibi bir durum olmuyor giriyorum herhangibi sayfaya bunlarla karşılaşıyorum maşallah kinder sürpriz gibiler her yerden çıkıyorlar

Birkaç sayfa önce bunu paylaştım bende Adana'lı olduğumdan ilgimi çekti içeriye girdim manzara bu :)

bakın Volkanı tavsiye edip Okan'ı anlatıyor ayrıca şükürler olsunki takip ediyormuşsun Okan Solmaz'ı :D gerçek adı Okan Salmazdır :)

gordum onuda renktas eline saglik beni guldurdun bayagi bu gece bende tarsus'luyum hemseri sayiliriz :D:D:D

gordum onuda renktas eline saglik beni guldurdun bayagi bu gece bende tarsus'luyum hemseri sayiliriz :D:D:D

Hepimiz gülüyoruz ; tarsus deyince aklıma maç kavgaları geliyor genelde :D şaka bir yana memnun oldum usta bu gece de bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız hepinize hayırlı geceler olsun :)

Hepimiz gülüyoruz ; tarsus deyince aklıma maç kavgaları geliyor genelde :D şaka bir yana memnun oldum usta bu gece de bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız hepinize hayırlı geceler olsun :)

iyi geceler renktas bende memnun oldum.. :tiphat:

Td adayları konusundan:

20.05.2010 13:02 Perşembe #45

cesuryürek Adayınızı da yazınız.

İmkansız olmasa Jose Mourinho derdim ama benim favorim Arsene Wenger

:D:D

Mourinho imkansız olduğu için mecburiyetten Arsene Wenger'i seçiyorlar.:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt