Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Yine bir tepki koyma harekati :D

Sabah sabah haber okumaya heveste bırakmadılar!!!

Vatan gazetesinin "FENER´İN ÇİRKEFLERİ" başlığıyla verdiği habere bakın arkadaşlar ‚yapacak yorumda kalmadı biz bıktık bunlar bıkmadı.. Allah bunları bildiği gibi yapsın..

GAZETEVATAN.COM

[email protected]

beyler tepkimizi koyalım

maillere başlayalım....

Puahahaha bunu okudum gülmekten öldüm. Adamin resmen içi aciyor yahu:

FenerbahceM beni cok sevdiğim sevgilimden soğuttu

Geçen Pazar akşamından önce herşeyden çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm sevgilimden maç gecesi ve pazartesi günü çok kötü soğudum ve ayrılık aşamasındayım!!

Nedenini söyleyeyim.

Benim sevgilim futboldan anlamaz.

Benim sevgilim futbolu sevmez

Benim sevgilim eskiden Galatasaray yi tutardı bir gece onu tam leyla kıvamına getirdim beni kıramayacağını anlayıp Fenerbahceli ol dedim oldu. öyle bi Fenerbahceli.. yani Fenerbahce yendiğinde sevinmiyor‚ Fenerbahce yenildiğinde içi acımıyor..

Ben maç günü Adana´da yaşamama rağmen Bağdat caddesindeydim. Abimde İstanbul´da yaşıyor onlarla beraber ailece gittik Bağdat caddesine .. maç öncesi ve sonrasını tekrar anlatmak istemiyorum hepimiz biliyoruz.. Kadıköydekiler daha iyi biliyor..

Tam maç bitti platformun yanında oturmuşum ağlıyorum. Zorla yengem beni arabaya bindiriyor abimlere gidecez diye. tabi ağlıyorum gözüm hiçbirşeyi görmüyor.

Bir baktım mesaj geldi

" maç izledin benimle ilgilenmedin " ve buna benzer tripli tavırlı mesajlar ..

Emin olun hiç ama hiç umrumda değil onun tavrı tribi hiçbirşeyi o gece..

Tek düşüncem var o da sizdeki düşünceler.. yani yıkılmışım ağlıyorum Fenerbahce dışında hiçbirşey o gece umrumda değil..

Sözde korkmuş sözde olayları tv den izleyince benimde olaylarda olduğumu düşünmüş!!!

Sonraki gün biraz daha sakinleştim ve onun sevmediği futbol maçlarını çok sevdiğimi‚kıyameti koparsa bile beni Fenerbahcemden ve futboldan uzaklaştıramayacağını söyledim.

O da bunlara alındı. hala tavır trip yaptı. maçta kısılan sesimle bağırıyorum ama anlatamıyorum . ben geceden kalma sinirimleyim birde onun tribine cevap veriyorum. o hala oturmuş ilişkiyi konuşuyor hiç ama hiç umursamıyor benim ve Fenerbahcemin durumunu..

bana dedi ki; Fenerbahcen benden daha değerli sen ona bendne daha çok üzülüyorsun. trip attı ve ara verelim dedi..

Ben ara yok Direk ayrılalım dedim.. nedenini söylemedim o geri adım attı ve tekrar gönlümü almaya çalıştı..

Ben o gece soğuduğum sevgilime bir daha ısınamadım ve ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi...

Ne yapacağımı bilmiyorum kararsızım..

Ben maç izlerken benimle izleyen . ben sevinirken benimle sevinen ben ağlarken maçta benimle ağlayan sevgili/ eş istiyorum ama bu kız onları yapamaz..

BEN NE YAPAYIM RENKTAŞLAR

Mesaj atlihan tarafından düzenlenmiştir...

:asd:
347b214.jpg

:asd:

13.05.2010 03:07 Perşembe #586

Yekru Elyesa

Turkcell Süper Lig 34. Hafta Fenerbahçe - Trabzonspor (16 Mayıs Pazar 20:00)

yaslan be dani güiza yaslan be dani güiza yaslan be dani güiza

kıvırcık saçlarına

ak düşecek uçlarına

kadıköyde trabzona

yaslan be dani güiza!!

13.05.2010 03:38 Perşembe

13.05.2010 03:07 Perşembe #586

Yekru Elyesa

Turkcell Süper Lig 34. Hafta Fenerbahçe - Trabzonspor (16 Mayıs Pazar 20:00)

yaslan be dani güiza yaslan be dani güiza yaslan be dani güiza

kıvırcık saçlarına

ak düşecek uçlarına

kadıköyde trabzona

yaslan be dani güiza!!

13.05.2010 03:38 Perşembe

Yuuuh!Rijkaard bestemizi çalmışlar.

fener - trabzon maçında takımının rezilliğine sahit olmak için rakip takım trübüne giren ulviler :) anonsun yanlış olduğunu söylenince kesin ben trabzonluyum ki zaten diye kıvırmışlardır :asd::asd::asd::asd:

sadasii.jpg

Allahım heryerıme kramp gırdı lutfen interin milanın onune 18 17 gectigi gibi bizde gs nin onune gecelım olalım sampıyon lutfen allahım yalvarıyorummmm olecem heyecandan biri beni teselli etsin gitsin su heyecanım olecem kalpten ben :(...

))))))

akkınızı Helal edin renktaşlar Azrail son mesajı yazmama izin verdi.

mac öncesi yorumlar bunlar ))))))))

Azrail'in işi gücü yok sana izin verecek...

Vay be...

Bunuda gördüm ya daha ne diyeyim...:asd:

Torpilli Arkadaş Azrail'den...:D

Teşekkürler.

<

bir hafta geçti gözlerr hala kapalı ama ağlamaktan :D

Finallerin salı günü başlayacak olmasıyla beraber pazartesinin tatil olmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

FENER GOL GOL GOL ŞAMPİYONLUK GELİYOR!!!

aynen aynen reyis :)

Stad yikilacak.

Göreceksiniz‚rahat bir galibiyet alacagiz.

Ve Bursa bjk´ya karsi kazanamayacak bile.

Hayirlisiyla 18.Sampiyonlugumuz geliyor!

Son duyumlara göre sevinilen 18. şampiyonluk İnter'in şampiyonluğuymuş :)

Kutlamalar kadıköy zemininde olacak anonsun gelmesiyle beraber önce konfeti atılıp yüzlerce kişi sahaya atlayacak sonra timsah yürüyüşü yapılacak ve futbolcularla kucaklaşılıp havaya atılacak sonra yeni bir anonsla Bursanın şampiyonluğu öğrenilecek havaya kaldırılan futbolcular bir bir yerlere fırlatılıp stat yakılacak ve son olarakta bayılan futbolcular ve ağlak ezikler hastaneye kaldırılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt