FenerbahceM beni cok sevdiğim sevgilimden soğuttu
Geçen Pazar akşamından önce herşeyden çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm sevgilimden maç gecesi ve pazartesi günü çok kötü soğudum ve ayrılık aşamasındayım!!
Nedenini söyleyeyim.
Benim sevgilim futboldan anlamaz.
Benim sevgilim futbolu sevmez
Benim sevgilim eskiden Galatasaray yi tutardı bir gece onu tam leyla kıvamına getirdim beni kıramayacağını anlayıp Fenerbahceli ol dedim oldu. öyle bi Fenerbahceli.. yani Fenerbahce yendiğinde sevinmiyor‚ Fenerbahce yenildiğinde içi acımıyor..
Ben maç günü Adana´da yaşamama rağmen Bağdat caddesindeydim. Abimde İstanbul´da yaşıyor onlarla beraber ailece gittik Bağdat caddesine .. maç öncesi ve sonrasını tekrar anlatmak istemiyorum hepimiz biliyoruz.. Kadıköydekiler daha iyi biliyor..
Tam maç bitti platformun yanında oturmuşum ağlıyorum. Zorla yengem beni arabaya bindiriyor abimlere gidecez diye. tabi ağlıyorum gözüm hiçbirşeyi görmüyor.
Bir baktım mesaj geldi
" maç izledin benimle ilgilenmedin " ve buna benzer tripli tavırlı mesajlar ..
Emin olun hiç ama hiç umrumda değil onun tavrı tribi hiçbirşeyi o gece..
Tek düşüncem var o da sizdeki düşünceler.. yani yıkılmışım ağlıyorum Fenerbahce dışında hiçbirşey o gece umrumda değil..
Sözde korkmuş sözde olayları tv den izleyince benimde olaylarda olduğumu düşünmüş!!!
Sonraki gün biraz daha sakinleştim ve onun sevmediği futbol maçlarını çok sevdiğimi‚kıyameti koparsa bile beni Fenerbahcemden ve futboldan uzaklaştıramayacağını söyledim.
O da bunlara alındı. hala tavır trip yaptı. maçta kısılan sesimle bağırıyorum ama anlatamıyorum . ben geceden kalma sinirimleyim birde onun tribine cevap veriyorum. o hala oturmuş ilişkiyi konuşuyor hiç ama hiç umursamıyor benim ve Fenerbahcemin durumunu..
bana dedi ki; Fenerbahcen benden daha değerli sen ona bendne daha çok üzülüyorsun. trip attı ve ara verelim dedi..
Ben ara yok Direk ayrılalım dedim.. nedenini söylemedim o geri adım attı ve tekrar gönlümü almaya çalıştı..
Ben o gece soğuduğum sevgilime bir daha ısınamadım ve ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi...
Ne yapacağımı bilmiyorum kararsızım..
Ben maç izlerken benimle izleyen . ben sevinirken benimle sevinen ben ağlarken maçta benimle ağlayan sevgili/ eş istiyorum ama bu kız onları yapamaz..
BEN NE YAPAYIM RENKTAŞLAR
Mesaj atlihan tarafından düzenlenmiştir...