Apple, Çin Hükümetinin Ricası Üzerine Apple Store’dan Kuran Aplikasyonunu Kaldırdı

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Apple firması Çin hükümetinin istemesi üzerine Apple Store de popüler olan Quran Majeed aplikasyonunh kaldırdı. Çin hukumetine göre bu aplikasyondaki yazılar ilegal dini yazılar.

Çin Islam dinini kabul etsede son zamanlar muslumanlara karşı uyguladiklari politika hepimizin malumu.

Kaynak: BBC News

Mantıklı ama bütün dinler için yapılmalı.

Niye lan. Dini özgürlük olmalı. Herkes istedigi Kitabi okuyabilmeli. Hele ki bu Kitap milyonlarin kutsal kabul ettigi bir Kitap ise. Sana Ozelden Abdussamed'in Kuran Tilavetini yolluyorum. Gonlun ferahlasin

bu konu kilide gider ama ben yine de @Fatih Celik e bildirmek isterim cinin yaptıgnı
D6PBOjVWkAAS5Nz.jpg

Çin hükümetini kotuleyici bir yazı varsa misal bir hadise falan atıfta bulunarak yazılmış örnek falan kaldırılması normal applikasyonu görmek lazım.
Altından farklı şeyler çıkmasını beklemiyorum degil

Ya hesap yoksa rdshh?

Var kardeş, adım gibi eminim var. Şimdi gunumuzde eskilerin masalları diyenler, zannediyorlar ki kendileri ilk, eskilerin masalları diye itham edenler.

Halbuki Kur’an’da o zaman bile eskilerin masalları diyenler.

İki tane gerizekalinin yorumundan yola cikarak hakikatten uzaklasmak buyuk bir aldanis. Yolcudan dolayi yola kusmek, iki tane bilimsel gercekten yola cikarak anlamsiz kisirdongulerde bogulup gitmek de oyle.

Genelde bu iki sebepten yanilir insanlar yani, ya kibir, ya kotu ornek.

Var kardeş, adım gibi eminim var. Şimdi gunumuzde eskilerin masalları diyenler, zannediyorlar ki kendileri ilk, eskilerin masalları diye itham edenler.

İki tane gerizekalinin yorumundan yola cikarak hakikatten uzaklasmak buyuk bir aldanis. Yolcudan dolayi yola kusmek, iki tane bilimsel gercekten yola cikarak anlamsiz kisirdongulerde bogulup gitmek de oyle.

soğuttular be renkdaş

Emrahin kusuruna bakma sen rts. 3 harfli bir sey bulasmis kendisine. Cözmeye calisiyoruz

Geri
Üst Alt