Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
Türkiye için halkının gösteriş merakı ve teknoloji cahilliğidir. Kendine kısıtlanma ister.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin giyecek donu yok elde ayfone. Cok var oyle tip. Ayfon alip kontoru olmayanlara daha dogrsu alamayanlara ne demeli?Ee normal değil mi? İnşaat işçisi abimizin elinde bile var. Amacım küçümsemek haşa değil, ekmeğini taştan çıkaran adamla gurur duyarım ama ülkemizdeki bu aşırı teknoloji sevdasından yola çıkarak düşün; dünyada da apple marka değeri, pazarlama ve reklam katsayısını ekle o 215.6 dolara.
Arz-Talep meselesi tabiki
Beyler xperia z1 aldım geçen sene android 6.0 verilmedi telefona 3 yıl boyunca hizmet vermek zorunda değiller mi ?
Satın alındığı günden itibaren değil miEylul 2013 de cikmis telefon. 3 yil oluyor iste zaten.
Satın alındığı günden itibaren değil mi
Adamin giyecek donu yok elde ayfone. Cok var oyle tip. Ayfon alip kontoru olmayanlara daha dogrsu alamayanlara ne demeli?![]()
Olmaz öyle şey. Herkese aynı anda çıkıyor güncelleme.Satın alındığı günden itibaren değil mi
ios 10 'u 5s e yükleyen oldu mu
ya abi nette ağır tepkiler var , kasma tarzı şeylerden tırsıyorum ama kurarım muhtemelen yarınSen bi yükle Burak beğenirsen ben de kurayım
-Tapatalk-
ya abi nette ağır tepkiler var , kasma tarzı şeylerden tırsıyorum ama kurarım muhtemelen yarın
Haber veririm![]()
5 kere okudum yinede anlamadım, bize tam olafak ne dedin Fatih?Kızı fonlemisler diye okudum.
Biri de begenmemisti
Acele etmeyin
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bi yükle Burak beğenirsen ben de kurayım
-Tapatalk-