Apple'ın Muhteşem Satış Politikası ve Harika Pazarlaması

Türkiye için halkının gösteriş merakı ve teknoloji cahilliğidir. Kendine kısıtlanma ister.

Son düzenleme:
Beyler xperia z1 aldım geçen sene android 6.0 verilmedi telefona 3 yıl boyunca hizmet vermek zorunda değiller mi ?

Ee normal değil mi? İnşaat işçisi abimizin elinde bile var. Amacım küçümsemek haşa değil, ekmeğini taştan çıkaran adamla gurur duyarım ama ülkemizdeki bu aşırı teknoloji sevdasından yola çıkarak düşün; dünyada da apple marka değeri, pazarlama ve reklam katsayısını ekle o 215.6 dolara.

Arz-Talep meselesi tabiki
Adamin giyecek donu yok elde ayfone. Cok var oyle tip. Ayfon alip kontoru olmayanlara daha dogrsu alamayanlara ne demeli? :)

Satın alındığı günden itibaren değil mi

Yok onla alakasi olur mu hic. Sen istedigin tarihte al. Cikis tarihinden sonra 3 sene guncelleme destek garantisi var atiyorum. Sen gidip 1 yil sonra almissin taa cikisindan. Adamlar sana 3 yil destek verecek hali yok sonucta.

Ben boyle biliyorum.

Zenginin parası züğürtün çenesini yorar diye boşuna dememişler ;)

Teknolojiden az çok anliyan birisi Apple'ın nekadar kazık bir firma olduğunu anlar. Anlamiyanlar ise zaten medya ve ağızdan ağıza insanların şişirmeleriyle
iphone'nun artılarını/eksilerini bilmeden kuyruğa girer.

Apple çok dik kafalı ve bencil bir firmadır, aynı anda çok da paracıdır. Örnek, iphone uygulamaları geliştirmek için apple mac (fiyatı şişirilmiş) almak zorundasınız.

İphone 4 ilk çıktığında almıştım o zaman hatun blackberry ciydi ona da bb aldık ikisi de bir ay sonra çalındı.
Taksitlerini 1 sene ödemeye devam etmiştik şaka gibi..

sent by note ????

Kızı fonlemisler diye okudum.
Biri de begenmemisti
Acele etmeyin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt