Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.843
- 102.023
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu işi ayarla, İzmir'deki en ufak emniyet mevzunu çözdürürüzHalledicez beklesin ben return yapana kadar biraz benim temize cikmam lazim biliyon mevzuları
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaybol %1lik ihtimali yok etme sakinHalledicez beklesin ben return yapana kadar biraz benim temize cikmam lazim biliyon mevzuları
max 5 sms@Yiğit Karagöz bide itiraf et la artık
1) Kaç sms attın?
2) Herhangi bir para kazandın mı bu kadar şakşakçılıktan?
Para kazanmadın mı hiç?
ne erkegi la :dPara kazanmadın mı hiç?
Peki fake erkeklerin sana yavşaması hakkındaki fikirlerin nedir?
Ayarlarsa Yiğit ayarlar Martinoviç ailesindenkaybol %1lik ihtimali yok etme sakin
Kızların %150'si erkekti ya, onu diyorum
Bari yalan söyleme yav 500 msj attığını söyle.
Babasiyla konuşayım direk istemeye gidelim ?kaybol %1lik ihtimali yok etme sakin
abi 500 sms atacak param olsa forumu toplar yemege cikaririm nusrete :dBari yalan söyleme yav 500 msj attığını söyle.
La olum ne babası, kızla konuşacaksın ona göre gidecek Can da.Babasiyla konuşayım direk istemeye gidelim ?
Olum sen boyle itici tipleri nasil seviyorsun. Sevgilisi varmis hem bununpraga gidip konuscam kanka ben
%1mi o kadar mi vahimkaybol %1lik ihtimali yok etme sakin
Şizofren ve dengesiz bir anına denk gelirse Rizeye kaçırabilir%1mi o kadar mi vahim
kizin manitasi var kanks :dLa olum ne babası, kızla konuşacaksın ona göre gidecek Can da.
iste simdi olurBabasiyla konuşayım direk istemeye gidelim ?
Aldırırız evinden. Can özel harekatçı. Ayarlar bir şekil.
cocugu dovup kizi alacagiz iste ne varOlum sen boyle itici tipleri nasil seviyorsun. Sevgilisi varmis hem bunun