Araç Üstü Çadır Aldım

Ramazan Aslan

Tecrübeli Üye
Merhabalar sizlere daha öncede bahsetmiştim bu olayı. 10 Mayısta taktırdım ve 18-19 mayısta test ettim. Ürün gerçekten yerdeki böceklere karşı acayip etkili. Öyle kolay kolay bi hayvanın çıkabileceği bir durum yok. Maliyeti tavan çıtaları, soyunma kabini ve 140cm en ile birleştiğinde 4900 tlye maal oldu. Otellerde tıkılmak yerine doğada tatil yapmak daha mantıklı geldi. 2.sebepte Fethiye de ikamet ettiğim için 1.derece deprem bölgesinde bulunuyoruz. Allah korusun evimize birşey olsa 2.ev gibi kullanabiliriz diye düşündük. Şimdilik bu kadar. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım.

Sevgilerimle. Gipsykamp.com adresinde Relax 140 modelidir
IMG-20210518-WA0026.jpgIMG-20210518-WA0029.jpgIMG-20210518-WA0031.jpgIMG-20210519-WA0018.jpg

Çadır zemini nasıl hallediliyor renktaş? Nasıl bir malzeme kullanılıyor ve araçla nasıl birleştiriliyor

Mesela alışverişe gidiceksin çadırı sök-tak pratik mi?

Çadır zemini nasıl hallediliyor renktaş? Nasıl bir malzeme kullanılıyor ve araçla nasıl birleştiriliyor

Mesela alışverişe gidiceksin çadırı sök-tak pratik mi?
Su kontrası zemini. Barlara bağlı 8 tane 13 numara somun civata var. Söküp alabilirsin ama açması kapanması en fazla 10 dakika. Bundan dolayı gitgel için söktak yerine aç kapa daha mantıklı. Ben ilerleyen zamanda arkaya küçük bi römork ve üzerine bunu almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun. Karavan arayanlar varsa benimle iletişime geçsin. 55000 bin Türk lirasına satılıyor. Bir arkadaşım satıyor. Atatürk Havalimanı açık otoparkında 6 senedir bekliyor.

Güzel olmuş. Güle güle kullan renktaş.

Arabanın arkasına takılan mini karavanlar oluyor, ondan da alırsan mini bir ev olur. Sadece mutfak + banyo-tuvalet olanlar var. Yemek,duş ihtiyacı karşılanır. Uyuma işinide çadır halleder.

Hayırlı olsun renktaş güle güle kullan. Aracın tavanından sökme işlemi nasıl oluyor çok uğraştırıyor mu?

Güzel olmuş. Güle güle kullan renktaş.

Arabanın arkasına takılan mini karavanlar oluyor, ondan da alırsan mini bir ev olur. Sadece mutfak + banyo-tuvalet olanlar var. Yemek,duş ihtiyacı karşılanır. Uyuma işinide çadır halleder.
Karavanlar pandemiden dolayı aldı başını gitti ama onun yerine hamaş denilen römorklar var. İçine mutfak temiz su pis su tankı ocak vs ile donatıp çadırı üstüne monte edicem. Öyle olursa bişi lazım olursa römorku çıkar. Git gör gel işini 👍🏼

Hayırlı olsun renktaş güle güle kullan. Aracın tavanından sökme işlemi nasıl oluyor çok uğraştırıyor mu?
Üstte foto koydum 2 kişi vidaları söktükten sonra alabiliyor. Su geçirmez brandası ve güneşliği var. 5 dereceye kadar tulumsuz konaklama yapılıyor. Heryeri kapatınca içerisi baya sıcak oluyor

Geri
Üst Alt