Araç Üstü Çadır Aldım

Kukuli'nin ağaç evi gibi rentas, hayırlı olsun.Benim de ilgimi çekti,bu arada daha çok dikkatimi çeken benim de sahibi ve hayranı olduğum"Chevy". Yakışmış.
2 yıldır aveo sahibiyim. Fiyat performans arabası ve çok güvenli bir araç. Gri çadırla çok daha güzel görünüyor 🙏🏻 teşekkür ederim

Gayet mantikli bir yatirim yapmissiniz. Ozellikle deprem konusunda onceden tedbiri alip proaktif olmak cok akillica olmus.

Ben de Amerika'ya gidip catida olmasa da cadir ile ulusal parklari gezmeyi dusunuyorum COVID belasi ortadan kalkinca.

Tek sorun serin bir yerde cadiri kurmazsaniz yazlari cok sicak olabiliyor.
Şöyle güzel bir yanı var çadırın güneştende baya izole. Pencereleri açınca içeride soğuktan durulmuyor 😊

Hayırlı olsun çok güzel olmuş. Çok iyi fikir bence.

Ben de dün decathlondan çadır aldım. Geçen hafta yasakların kalkacağını ve cumartesiden gidip kamp yapacağımı hayal etmiştim. Pazar yasağı kalkmayınca söve söve perişan olmakla beraber gene de sözüm yerde kalmasın diye çadırı aldım. Hatunun ve bebenin kıllık yapma ihtimaline karşı arabaya da şişme yatak alıcam. Bir de kamp masası. Şehir yaşamından kaçmanın ekonomik hali bizimki.

Geri
Üst Alt