Araç Üstü Çadır Kullananlar

Ramazan Aslan

Tecrübeli Üye
Arkadaşlar selamınaleyküm cümleten. Chevrolet Aveo sedan aracıma Gipsy relax model çadır aldım. 140x220 + soyunma kabini + araç barları. 5300dü pazarlıkla 4900e anlaştık. Bayram sonu İzmirde montajını yaptıracağım. Kullanan varmı. Varsa görüşlerini paylaşırlar mı? Memleket Fethiye. Daha çok yaz aylarında sahillerde kullanacağım. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim...

Ürün özellikleri

• Alt taban: 18 mm film kaplı su kontrplağı.
  • Borular: 22'lik alüminyum.
  • Kumaş: Su geçirmez nefes alabilen kumaş.
  • Yatak: 28 dns, 5cm sünger yatak.
  • Merdiven: 150 kg taşıma kapasiteli teleskobik merdiven.
  • Kapı: 2 adet sineklikli.
  • Pencere: 2 adet geniş, sineklik ve tenteli.
  • Havalandırma: Anti nem özellikli, çift taraflı havalandırma cebi.
  • İç Kısım Cep: 2 adet fermuarlı her tür kullanıma uygun cep.
  • Branda: Extra 2.ci su geçirmez gölgelik görevi gören üst koruma brandası.
  • Kılıf: Araç üstünde kapalı halde iken koruma kılıfı.
  • Gölgelik: Güneşten korumaya yardımcı yanları kapalı gölgelik.
  • Soyunma Kabini: İlave olarak altında soyunma kabini olan fermuarlı bölümü vardır. (+350 TL)

Aracım

images (16).webp

Aldığım ürünün modeli

Screenshot_20210430-142904.webp

Buda rengi ve soyunma kabinin şekli

whatsapp-image-2021-01-01-at-172457-550x450-1.webp

2–3 youtuber videsonu çekmişti bu çadırın

güzele benziyor, deli mi ne incelemişti

otel/yazlık masrafından kurtarır bana mantıklı geldi :D
Zaten Fethiyede yaşıyorum hocam. Maksat cuma işten çıkıp sahil kenarına. 2 gece bize fazlasıyla yeter. Kışın kullanmam zaten. Eşim ben ve 5 yaşında kızım var. Balıkçı aile sayılırız. Git gel zor oluyor böyle daha mantıklı geldi

Fiyat olarak bilmiyorum pek bilgim yok açıkcası ama izlediğim bir videoydu belki fikir olur diye paylaştım
Eyvallah hocam teşekkür ederim. 1 yıldır bakıyorum aslında ama bu pandemiden dolayı herşeyin boku çıktı. Arabayla gidilecek Muğla da çok güzel koylar var o yüzden biraz değişiklik iyi olur diye düşündüm. Zaten burda yaz 7 ay sürüyor. Otel parası vs verene kadar bizim olsun dedik. Şöyle güzel bi yanı daha var. Fethiye 1.derece deprem bölgesi Allah korusun bişi olsa en azından 2.evimiz olur

Eyvallah hocam teşekkür ederim. 1 yıldır bakıyorum aslında ama bu pandemiden dolayı herşeyin boku çıktı. Arabayla gidilecek Muğla da çok güzel koylar var o yüzden biraz değişiklik iyi olur diye düşündüm. Zaten burda yaz 7 ay sürüyor. Otel parası vs verene kadar bizim olsun dedik. Şöyle güzel bi yanı daha var. Fethiye 1.derece deprem bölgesi Allah korusun bişi olsa en azından 2.evimiz olur
Güzel düşünmüşsün benimde hoşuma gidiyor bunlar ama suv tarzı aracım yok. bi de ben güvenlik problemlerini aşamadım halen :D

Güzel düşünmüşsün benimde hoşuma gidiyor bunlar ama suv tarzı aracım yok. bi de ben güvenlik problemlerini aşamadım halen :D
Bende de suv yok ama maksat 1 2 gün kaçamak yapmak. Güvenlik sorunu olacağını düşünmüyorum ip kameram var 360 derece onuda monte ettimmi tamamdır 😀

Geri
Üst Alt