Arda: "Aziz başkanı çok severim"

habib irkcilik yapmis ceza almali

Rahatsız olduğunuz durum veya mesajları "şikayet et" butonunu kullanarak iletebilirsiniz,gerekli incelemeler yapıldıktan sonra eğer bir yaptırım uygulanması gerekiyorsa karar verilir yetkili kişiler tarafından. Bu tarzdan daha sağlıklı ve şık sonuçlar doğuracağından eminim.

Yok yav ben soru olarak sormuştum. :)

Sev say'da bizi tahrik edici açıklamalar yapma.

Medya aramizi sogutmak ve bozmak istiyor. Bu tarz oyunlara gelmeyelim

“Nasılsınız başkanım?” deyip halini hatrını sordum

İyelik ekini kullanmayı da ihmal etmemiş.

Bu balonu Gs de iken de sevmezdim kağnı gibi bir topcu günümüzün hızlı futbolunda bunun gibiler beni sıkıyor izlerken hayır bu adamı bu kadar abartan niye abartıyor anlamıyorum ki Gs de iken Atleticodaki gibi de değildi babasının çiftliği gibiydi takım oldum olası bu adamın ağır futbolunu sevmedim sevene SAYGI duyarım.

Konustukca batan bir adam daha görmedim. Aslında yapılan şey çok abartılacak bişey değil normal gibi gözüksede söz konusu Aziz olunca ters tepki yaratıyor. ve bu adam hala bunu anlamıyor.

Her zaman destekledim arkasinda oldum ama oha be arkadas, yuh bu kadar dangalaklikta olmaz ki defol git boyle Galatasarayli mi olur

bizdeyken aziz ve federasyonu, medyası üstüne saldırıyordu, kimlerin yanında olduğunu unuttun, kimle naparsan yap umrumuzda değilde çelişkili hal ve hareketlerde bulunma, TR ye dönünce fbye gelmezse şaşırmam.

Ins bi gun fenerbahce ye gidersin. Cok istiyorum bunu.

Hic bi baginin kalmamasi lazim Galatasarayla.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt