Arda: "Aziz başkanı çok severim"

Eski başkanımızda azizin kankasıydı

Hesap Makinesi

Hep eleştirdiği Türk futbolunun bu hale gelmesinin sebebi bu adam. Ama azizi cok seviyom felan diyo. Samimi ol lan biraz

millet Fatih hocaya falan kızarda esas yanar döner ardadır.tribunlere oynamasını rüzgar nerden esiyorsa ona göre hareket etmesini bilen en iyi futbolcu ardadır.nitekim FT sana ihtiyacım var kalmanı istiyorum dediginde ilk giden yine ardadır.ardanın GS lı oldugu tartışılır.

acun macun aziz yıldırım bu kadar tiksinç herifler var mı başka merak ediyorum

ardanın son beyanatı trübünlere nasıl oynanır kitabını yazmış.Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, maçlara çıkmadan önce Yasin suresini dinlediğini söyledi.şimdi biliyor ramazan dini duygular fora hemen din üzerinden acitasyon.tamam dinle yasin sureni ne güzel niye söyluyorsun.amacın ne?

kendi takımını en zor zamanınıda satan acun denen iblisin kıçından ayrılmayan şikeci terörist asker kaçağı vatan haini azizeyi öven BİZDEN DEĞİLDİR ŞEREFSİZDİR ADAM DEĞİLDİR

ardanın son beyanatı trübünlere nasıl oynanır kitabını yazmış.Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, maçlara çıkmadan önce Yasin suresini dinlediğini söyledi.şimdi biliyor ramazan dini duygular fora hemen din üzerinden acitasyon.tamam dinle yasin sureni ne güzel niye söyluyorsun.amacın ne?

acur abisi öğretmiştir o bu işleri iyi bilir sahtekar iblisler

Boşuna sinirlenmesin herkes bunun ne mal oldugu belli zaten yıllardır.Aziz buna 2 yıl sonra gel dese kosarak çubuklu formasını giyer.Bide orda burada ben gönülden Galatasaraylıyım diye artislik çekiyor ya iyice ayar oluyorum.Tam karaktersiz bir zat bu Arda.

karakter olsa kendi takımını en zor zamanında satıp gitmezdi METİN OKTAY GİBİ SEMBOLLERİMİZ VAR "BİZİ SEVENLERİ ÜZMEYELİM BABA" diyen aslanlar var arda nın..............

"Cahil cahil işler bunlar..."

Sinir olma değilde başkasının adına utanma vardır ya. Benim durumum tamamen bu şu an. Türkiye'de herhangi bir topçunun şu cümleyi kurması gerçekten trajikomik. Futbolcu olmasa hala mahalle aralarında geyik yapacak kekovare ve hanzolar kervanına +1 olarak yazılcak biri bunu nasıl söyler anlamıyorum. İşte kazanılan milyon dolarlar ve klasik yurtdışına çıkan Türk'ün statü atladım tribinden başka birşey değil.

Bilgim yok acaba Arda üniversite mezunu mu ? Kişinin cahilliği sadece üniversite okuyup okumamaya bağlı demiyorum ama topluma mal olmuş biri için böyle densiz densiz konuşan biri bu lafı edebilme özgüvenini sadece milyon dolarcıklarından mı alıyor merak ediyorum.

o yüzden bu medyaci olunca cok gicik gitmeye baslamisti, hep sucu baskalarinda aradi, kendisi sinemalara kapatip, yatlara poz verince ama iyi, kilo yapip göbek bud spencer gibi olup suc baskalarindi, acunlar ile, emre abileri ile görüsmek de cok dogal karisladi, o yüzden fazla beklentiye girmeye gerek yoktu.

"Cahil cahil işler bunlar..."

Kişinin cahilliği sadece üniversite okuyup okumamaya bağlı demiyorum ama topluma mal olmuş biri için böyle densiz densiz konuşan biri bu lafı edebilme özgüvenini sadece milyon dolarcıklarından mı alıyor merak ediyorum.

Avrupa'ya gitti ya, orda gorduyse bir takim arkadasini veya Simeone'yi Perez ile samimi sekilde tum Turkiye'den ustun bir kultur seviyesine ulasti kendince.

Arda zaten her zaman zayif karakterli, cahil, agzina geleni soyleyen, cevresindekilerin etkisinde kalan biriydi. Umarim bundan sonra taraftarimiz altyapidan cikan her yetenekli oyuncuya kaptanligi layik gormez. Duygusala baglayip once sisirenler, yerin dibinin de dibine vurmak istiyor hayal kirikligina ugrayinca,

Futbolu bıraktığında söylemlerini falan düşünebiliyorum Galatasaray şike yaptı vs... İyi tamam zaten sevmeye devam et Aziz amcanla sana mutluluklar dileriz.

Galatasaraylığı pek öğrenememiş demeki.

Azizi sevmesinden değil ki ola bilir. Ama ona bu konuda eleştiri getiren Galatasaray taraftarına

Cahil demek... Bide aziz gibi bir zat için.

Bu arda hadi şike sürecinden ve saire CAHIL kalmış.

Sen kimsin Galatasaray Taraftarına cahil diyorsun bir aziz için hemde?

Avrupa gördü diye bir şey oldum zaneti herhalde, evet olmuş. Avrupalı cahil olmuş

ardanın ne kadar boş bir adam olduğunu artık sanırım öğrenmişsinizdir. bu dünyaya metin oktaydan başkası yalandır bunu artık kafamıza kazayalım. herkesede hakettiği kadar değer verelim. emin olun allahın brezilyalısı melo bile şu ardayı 5 e katlar Galatasaraylılıkta. ulan sevdiğin saygı duyduğun adamın hayat fesefesi Galatasaray nefreti üzerine kurulu, sen ne biçim Galatasaraylısın e be utanmaz arda, bide kalkmış cahil diyorsun.

Geri
Üst Alt