Arda: "Aziz başkanı çok severim"

Arda'nın "azizi severim" açıklamasıyla fenere yol yaptığını düşünenler, zamanında kendisnin azizden gelen yüklü teklifi geri çevirdiğine ve şu an eleştirdiğimiz röportajında da, gayet net bir şekilde fenere gitmeyeceğini belirttiğine parmak basmak isterim.

Lincoln kaç sene klübün anasını bellerken bugün bile lincoln lincoln diye bağıran

Klübün simgesi olmuş terim arda hasan şaş hakan şükür bülent korkmaza vs. etmediği küfrü bırakmayan hatta saldıran insan topluluğuna galatasaray seyircisi denir.

ya neden hep aynı senaryo üzerinden savunuyorsunuz.hasan şaş hamburg maçına dek ne zaman yuhalandı.bülent kaptana ne zaman haksızlık yapıldı.hakan şükür'e ne gibi ayıp yapıldı.arda terime söz verip takımdan kaçmadı mı.terim tüpçüyle tayyibin kuklası olup bizi satmadımı.arda mor formayı o..spu rengine benzetmedi mi.lincoln de lincoln.bülent korkmaz'ın yedi onuda.bana küfür etti falan dedi adamı paketledi.saf yetenekten oluşan bir abimizdi.aman aman bi yamukluğuda yoktu.ayrıca sen nesin.efsane koruma işini sana mı verdiler forumda

ya neden hep aynı senaryo üzerinden savunuyorsunuz.hasan şaş hamburg maçına dek ne zaman yuhalandı.bülent kaptana ne zaman haksızlık yapıldı.hakan şükür'e ne gibi ayıp yapıldı.arda terime söz verip takımdan kaçmadı mı.terim tüpçüyle tayyibin kuklası olup bizi satmadımı.arda mor formayı o..spu rengine benzetmedi mi.lincoln de lincoln.bülent korkmaz'ın yedi onuda.bana küfür etti falan dedi adamı paketledi.saf yetenekten oluşan bir abimizdi.aman aman bi yamukluğuda yoktu.ayrıca sen nesin.efsane koruma işini sana mı verdiler forumda

reis lincolnü yollayan b.korkmaz değildi tamam o küstürdü ama o paketlemedi

kendisini rijkaard istemedi öyle bir oyuncuyla çalışmak istemiyorum dedi.

edit. paketliyeceğine skibbe gibi küsmüş lincolnu kazanmaya çalışabilirdi o yuzden araya girdim.

Beni bağlamaz gerçi ama arkadaş fikrini söylüyor, savunur, savunmaz, kendi bilir.

Arda mor formayı i.ne rengine benzetmişti diye hatırlıyorum. Ki öyleydi zaten. Forumda da dillendirilen bir durumdu. Bu yıl yine geliyor galiba :(

Arda bir Galatasaray efsanesi değildir. Bence bir Necati bile Arda'dan daha fazla hizmet vermis. Arda'nın arkasını kaldıran biziz. Adamı kral ilan ettik.

Arda'nın sözlesmesinde Türkiye'de Gs'den baska takımda oynayamaz maddesi olmasa, Acun abisinin 2-3 tatlı lafına kanıp fb'ye giderdi. İyiki koydurmusuz o maddeyi..

Sor bakalım forumda hakan şükürü kaç kişi seviyo

Hasan şaşla bülent kaptana yapılanları örnekle açıkladım yukarıda okumadan cevap vermişsin anlaşılan

Son cümlene cevap olarakta herkes burda düşüncelerini söylüyo bende söyledim

Bana kimse bi iş vermedi neden alıntı yaptın madem? Ben sana özelmi savundum

Forumda ozaman tek tip düşünce olsundiğerleri banlansın

Ulan hala Galatasarayda oynarken kendine dikkat etmeyen göt göbek salmiş, arzulu oynamayan, gruplaştiran, magazinin göz önunden ayrilmayan ama transfer oldugu ilk sezon kendini toplarlayan bir adami Galatasaray için efsane, kral vs ilan ediyorsunuz. Püh sizin ergenliginize. Bunu yapanlar heralde futbola gözlerini arda ile açti da efsane diyor.

madem Tr de Gs dişinda başka takimda forma giymezsin Arda, Türkiye sinirlari dişinda futbol hayatina devam etmen dilegiyle

Sor bakalım forumda hakan şükürü kaç kişi seviyo

Hasan şaşla bülent kaptana yapılanları örnekle açıkladım yukarıda okumadan cevap vermişsin anlaşılan

Son cümlene cevap olarakta herkes burda düşüncelerini söylüyo bende söyledim

Bana kimse bi iş vermedi neden alıntı yaptın madem? Ben sana özelmi savundum

Forumda ozaman tek tip düşünce olsundiğerleri banlansın

benim en çok sevdiğim adamları yazmışın reis, Gs markasına katkıda bulunan insanları severim genel olarak, siyasi görüşü vs için silip atmam kimseyi, onun dışında kim kiminle isterse takılır istediği siyasi fikri benimser beni ilgilendirmez,insanların özel hayatına da karışacaksak zaten o eleştirdiğimiz rte den bir farkımız kalmaz

ardayı hiç sevmem aynı emre gibi bizde oynadığı dönemlerde bile nefret ederdim arda da benim için emre gibi aynı hiç sevemedim hep ukala sevimsiz kaldı gözümde şu saatten sonra da hiç değeri kalmadı zaten.gelse bu gün cl'de şampiyon yapsa yine aynı duyguları beslerim adama o derece ifrit oluyorum ukala dümbeleği sen kal oralarda hiç bu taraflara gelme emi yada gel fenere aziz başkanın ile el ele gez

[attachment=11586:uploadfromtaptalk1404730169295.jpg]

I am the one who knocks!

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404730169295.webp
    uploadfromtaptalk1404730169295.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 115
Dünyada ilk olan eski kaptanına küfür eden taraftar topluluğunu yakmak gerek.

Hayır yani argümanlar o kadar yanlış ki. Kendi evladını "pez.venk" diye seven bir milletiz. Bilmem anlatabildim mi.

İnsanlar sana mı soracak fikirlerini söylerken. (Bunu resimden dolayı ardayı eleştirmemiş biri olarak yazıyorum)

Arda Galatasarayın evladı filan değil. Ne yapmışta GSın evladı olacak.

Bize hakanlar bülentler yeter.

Burda kral ile ardayı aynı yere koyanlara da guluyorum. Benim icin necati ve her zaman kızdıgım sabri bile ardadan daha degerlidir.

Arda Galatasarayli bile değil.

yalniz buna bile büyük kaptan diyenler vardi :2aloh1:

Arda Galatasarayın evladı filan değil. Ne yapmışta GSın evladı olacak.

Bize hakanlar bülentler yeter.

Burda kral la dunku cocugu aynı yere koyanlara da guluyorum. Benim icin necati ve her zaman kızdıgım sabri bile ardadan daha degerlidir.

Ardanın Galatasaray evladı olduğunu söylediğimi nereden çıkarttın şimdi.

Şike'yi sevdiğini oynadığın maçlarda anlamıştım

İnşallah bir daha Galatasarayımızın formasını giymez, ama malesef ki 31-32 yaşına gelince yüksek bir ücretle gelir ve yine onu herkes kral ilan eder takımı, kaptanlığı teslim eder!

Geri
Üst Alt