Arda fena patladı!

Cevap: Arda fena patladı!

gördük eski tüfekler yokken 28 martdaki ruhsuzluğu.hala o adamlara laf ediyorsunuz ayıp...

Sen var ya... Aynen o laf sana gelsin. Emre belözoğlu değil Emre Aşık ...Yazıyı oku önce.

onun emre abisinin kim olduğunu herkes biliyor, emre aşığı kastetsem emre aşık derdim, her bahsedişinde o mahluktan emre abi diyor, bunu bilmiyorsan, o laf sana gelsin aynen o zaman bana geliyorsa..

Arda seni çok seviyorduk Galatasarayın gururuydun 19 yaşında ışıl ışıl parlayan genç delikanlı, her hafta futbolunu adım adım yukarı taşıyordun. Artık hem kendine hem Galatasaraya zarar veriyorsun, futbol yerine racon kesiyorsun sürekli. Her zamanki gibi Türk futbolcusu hayatını garantiye alacak parayı kazandıktan sonra futbolu bırakıyor, başka işlere yoğunlaşıyor. Arda'da bu yolu seçti sanırım.

Yeni Hasan Şaş olma yolunda emin adımlarda ilerliyor artık..

İtiraf edeyim son dönemlerde bana acayip antipatik geliyor kendisi.

Bence artık sezon sonu iyi bir ücretle EPL yolunu tutmalı artık.Hoş orada ben başarılı olacağına hiç ihtimal vermiyorum.

onun emre abisinin kim olduğunu herkes biliyor, emre aşığı kastetsem emre aşık derdim, her bahsedişinde o mahluktan emre abi diyor, bunu bilmiyorsan, o laf sana gelsin aynen o zaman bana geliyorsa..

Kıvırma yahu. Bu yazının altına niye yazdın o zaman? Git barca-arsenal maç topiğine yaz. Ya da Arda'nın bölmüne yaz.

Bence artık sezon sonu iyi bir ücretle EPL yolunu tutmalı artık.Hoş orada ben başarılı olacağına hiç ihtimal vermiyorum.

Hasan Şaş gibi seni Şampiyonlar Liginde 2 sezon taşımış, lig şampiyonlukları kazandırmış, dünya kupasında şov yapmış bir adam söyle bana? Hasan Şaş olacakmış...

Hala aynı fikirdeyim Arda'nın gitmesi gerek artık ;)

ahmet güven hiç uğraşma trabzon ve fb maçında yoktu arda gördük takımı.başkanın lafı var arda bu takımın ruhu ruhumuzu satmayacağız diye(fb için)söylemişdi.

İftira atılmasın abi. Yoksa gitmesini isteyen ister. Ona karışmam. İftira atmayın, yazıyı okumadan yorum yapmayın.

Emre Belözoğlu ile fazla takılması bana biraz garip geliyor...

Bir söz vardır körle yatan şaşı kalkar diye...

Ama bir gerçek var Kaptan olmadan kolay maç kazanamıyoruz,dönmesi lazım bir an önce...

bütün bunlar eski tüfeklerin saldığı kök salmış nifakların sağa sola bulaşmasının sonucudur...eski tüfeklerden en ufak bir iz kalmayıncaya kadar floryayı temizlemeden böyle konuşmalara cok ama cok daha maruz kalacağız..

O eski tüfek dediklerin GS tarihinin en büyük başarılarına imza attılar. Şuan Türkiye de başka takım taraftarlarına karşı övündüğün kupayı getirdiler. Ama insanlar nankördür hemen eski tüfek felan yapar.

Kadıköy konusu hariç aynı fikirdeyim kaptan.Çünkü Aslantepe geliyor.

fazla konuşma işini yap

Şuanda karar verdim, Arda bu sene sonu gitsin, bir sene daha bu bahanelere sığınır da top mop oynamazsa işte o zaman baskıyı görür.

Resmen rahatlık batıyor adama.

Acıyorum bu yorumları yapanlara. Takım iki maç kazansa öve öve bitiremez , yenilince ondan kötüsünü bulamazsınız. Ne kadar çok biliyorsunuz futbolu yahu, nasıl yargılıyorsunuz insanları. Fener medyasından farkınız yok.

Ne kötülüğünü gördün Hasan Şaş'ın. Adamı en iyi zamanında Arsenal'e gönderilmedi takımda kaldı , sesini çıakrmadı. Asıl sorgulamamız gereken taraftarın tutumudur. Onlar bunları hakikaten haketmiyor.

Acıyorum bu yorumları yapanlara. Takım iki maç kazansa öve öve bitiremez , yenilince ondan kötüsünü bulamazsınız. Ne kadar çok biliyorsunuz futbolu yahu, nasıl yargılıyorsunuz insanları. Fener medyasından farkınız yok.

Tamamen katılıyorum.

Pes yani.

Okumuyorlar ki yazılanları. Okuyanlar da zencide kalmış hep.

cem yılmaz'ın şovunu bir gazeteci eleştirmiş."hep zencilerin şeyleri hakkında konuşuyor" demiş.

cem yılmaz ise cevap olarak "3 saat konuştum bir o kaldıysa aklında birşey diyemem" demişti.

Ne kötülüğünü gördün Hasan Şaş'ın. Adamı en iyi zamanında Arsenal'e gönderilmedi takımda kaldı , sesini çıakrmadı. Asıl sorgulamamız gereken taraftarın tutumudur. Onlar bunları hakikaten haketmiyor.

Millette bi H.Şaş takıntısı var. H.Şaş ın GS çok faydası dokunmuştur. Adam dünya kupasının en iyi 6 oyuncusunda biri seçilmişti. Arsen Wenger ne kadar çok istiyodu adamı fener her dönem teklif yapıyodu şimdi de sanki Hasan rezil bir futbolcuymuş gibi lanse ediyolar.

röportaj hoşuma gitmedi pek hayal kırıklığına uğradım o yüzden böyle bir yorum yaptım. kazanırsak tabiki övücem nabıcam başka sizlerde bırakın bu mantığı şimdi elanoyu eleştirenler son 7 haftada muthiş bir performans sergilese kapakmı yemiş olacak yani sadece mevcut durumu yorumluyorlar buda aynı şey

Arkadaşlar sorun sadece Arda´nın futbolunun geriye gitmesi değil bence Arda´nın kişiliğide değişti karekterli , olgun , hırsını aklı ile kullanan Arda gitti Kendini beğenmiş , egoist,antipatik, oldum havasında bir Arda geldi Bu beni daha çok ürkütyüyor .

Geri
Üst Alt