Arda Galatasaraylıdır!

Bu taraftar onu fenerbahçeli yapamaz kimse merak etmesin. Eğer kendi isterse fenerbahçeli olur ki zira gidişat o yönde... Bu kulaklar Ergün Penbe gibi adama ASY'de ana avrat gidildiğini duydu. Gitti mi fenere? Hayır... Tam tersi orta açmayı bilmiyor denilen adam küsmedi çalıştı emek verdi ve 96-00 yılları arasındaki efsane kadronun önemli bir parçası oldu ve taraftarın gönlünde yer etti. O yüzden bunlar bahane... Fenerli olmak istiyorsa olur zaten taraftar sebep olamaz...

Herkesin fenerli arkadaşları vardır, ama aziz acun,.rıdvan ve emre normal.fenerli taraftar lar.değildir.

Arda akıllı adam fener'e gitmez , çünkü işin siyasetinide iyi biliyor , öyle veya böyle bir dolu fanboyu var üzerinde kuvvetli bir Galatasaray titri var bunu yıkmak istemez , böylesi onun için daha iyi hem görünce miğdemin bulandığı iğrenç yalaklarla arasını iyi tutuyor hemde fanboylarını kaybetmiyor !

Stratejisi oldukça iyi yani .

Düşmanımın dostu düşmanımdır. Sarı kırmızı renkli çiçeklere bile tahammül edemeyen bir adamla nasıl arkadaş olur.

Kadıköy'de kendisine yapılan terbiyesizligi nasıl unutyu, arda maça ısınıken

Azizin manevi ogullarindan biri olan baroni ardayi arkadan bilerek yitti maç esnasında olmadı bu olay ısınırken oldu bu psikolojiyi oluşturan kişide aziz yildirimdir, ardanin böyle davranmasinin sebebide populeriter olmaktır bunuda fenerliler sayesinde yapıyor kimse bana adam madride oynuyor populeriter olmasına gerek yok demesin tugayda nihatta başarılı şekilde oynadı ama hiç bu kadar göz önünde olmadı.

Ardada hiçte efsane değil efsane Metin Oktay, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hagi, prekazidir ardaya efsane diyen bu adamlara haksızlık etmiş olur prekazi galatasaray dediği zaman adamın ağzından bir galatasaray daha çıkıyor bu kadar sahiplenmistir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim medyaya göre herkes Ardanın peşindeydi

A.Madrite Arda için hergün teklif yağıyordu

neredeyse bütün A.Madrit satıldı bi tek Arda kaldı

Arda'nın bu takıma kazandırdıklarının yarısını bile kazandıramayanlar boş boş konuşup adama atarlanmasın. Oturduğunuz yerden sallaması kolay.

Maçtan önce ne alkışlanmalı ne de yuhlanmalıdır . Bizle artık ilişkisini kesmiş . Ha Atleticodaki Koke ha Arda Turan ikisinin de farkı yok .

Arda'nın bu takıma kazandırdıklarının yarısını bile kazandıramayanlar boş boş konuşup adama atarlanmasın. Oturduğunuz yerden sallaması kolay.

Galatasaray, Ardaya kazandırdıklarının yarısını bana kazandırsın, vasiyetimdir stada gömsünler beni üstümde top tepişsinler, mezar taşına bile gerek yok..

İşini yaptı parasını aldı gitti..Hepsi bu..

Rıdvanla Acunla kanka olan adam bizden olmasın mümkünse, gidip feneri kurtarma planları yapabilir. Galatasaray vefa klubüdür ama hainlere yer yoktur

Hala Arda tartışılıyor. Eleştirenler de maçtan sonra Arda bizde olsaydı keşke muhabbetlerine başlamaz umarım..

kendinden sogutmasını ıyı bılen ıkı adam tanıdım.Fatih terim ve arda.Kralı gelsın fıkrımı degıstıremez.Bıırı yıldırım demiorenın altına girdi onunla calısmaya can attı.Digeri tum galatasaraylıların nefret ettıgı azız yıldırım şikecisiyle aynı karede gulerek poz verdi. Onun ıcın arda soyle galatasaraylı boyle galatasaraylı anlamam. bu forumda hanginiz aziz yıldırımla guler yuzde poz verirsiniz. ? Malesef nefret sevgiyi gecti. Cok netim bu konuda. Benım gıbı dusunen ınsan da az degıldır. Aslolan Galatasaray diyen hiç kimse bu ıkısının yaptıgı hareketlerı yapmaz.

Aksini ispat eden haysiyetsizdir. Adam çıktığı her yerde Galatasaraylıyım diyor. Hataları oldu mu oldu, belki iyi ilişkileri var diye Acunla, azize bu kadar yüz bulup parayla getirebileceğini sanıyor. Benim yuvam Galatasaray'dır deyip duruyor. hedeflerim var diyor, belki ilerde başkan olurum diyor.

Tabi biz kime vefa gösterdik ki. Bülentler, Hagiler.. neyse.

Iki sene sonra taraftari oldugu fenere gidince görücem ben bu herifi savunanlari.

Hain desem ceza alırım hain in eş anlamlısı

Geri
Üst Alt