Arda Güler Resmen Real Madrid'de

begenmemek, abartiliyor demek, ilerde buyuk futbolcu olamaz demek ayri hicbirsey gormuyorum demek ayri. cocugun bariz yetenekli oldugunu gormemek icin kor olmak lazim.
Abartıldığını yine düşünüyorum yetenek illa ki var ancak özel futbolcu olduğuna dair yine birşey görmüyorum.Soylendigine göre Real Madrid e gitti ki taraflı olarak da konuşmuyorum futbolsever olarak konuşuyorum mesela geçen sene bizim ligde ne başardı hangi büyük maça etki etti ya da hangi maçta durdurulmadi.Ribery bize geldiğinde lig de topu ayağından alamiyorlardi.Ya da Cengiz Ünder Basaksehirdeyken her büyük macta maça etki ediyordu.

Yolu bahtı açık olsun, bakıyorum Fenerbahçe geçen sene ligdeki en çok iş yapan 2 oyuncusunu kaybetti Valencia ve Arda Güler. Ellerinde gerçekten Ferdi Kadıoğlu kaldı sadece

turkiyede kalmasından çekinenler vardı abartmayın bellingham filan degil bu cocuk evet yetenek var ama daha uzerıne koyması gereken cok şey mac icinde 1 gol atıp geri kalanında kaybolmayacak kıvama gelirse tekrar konusuruz

Muhtemelen söyle bir kariyeri olacak

fb -> real
real -> valencia (kiralik)
valencia -> real (kiradan dönüş)
real -> feyenord (kiralık)
feyenord -> real (kiradan dönüş)
real -> feyenord (satılık)
feyenord -> wolfsburg (satılık)
Wolfsburg -> marsilya/lille (satılık)
Marsilya/lille -> Başakşehir (satılık)
Basaksehir -> Sivasspor (bonservissiz)
Sivasspor-> G.Antepspor (bonservissiz)
Kariyer sonu

Büyük olay , basarili olmasını temenni ediyorum

Yolu bahtı açık olsun, bakıyorum Fenerbahçe geçen sene ligdeki en çok iş yapan 2 oyuncusunu kaybetti Valencia ve Arda Güler. Ellerinde gerçekten Ferdi Kadıoğlu kaldı sadece
ben aslında en cok ferdiye şaşırıyorum avrupada yetişmiş 3 lisan bilen birisi hala nasıl türkiyede kalıyor hiçmi avrupadan vizyon kırıntısı kalmamıs icinde

Cok yetenekli ama yetenegi reklamlarla abartilan biri arda.ne diyelim kurtuldu burdan

Ispanya'da Emre Colak kadar iz birakamadan Kayserispor'a falan doner yakinda. Ama bence hepsi yalan dolan. Kimsenin cift hanelere cikacagina ihtimal vermiyorum bu cocuk icin.

Oldukça yetenekli bir oyuncu ama Avrupa'nın en iyi takımlarında düzenli oynamak için fiziksel anlamda çok eksik. Bu takımlarda başarılı olabilmesi için fiziksel olarak çok büyük bir seviye atlaması gerekiyor bence ama Türkiye ligi için iyi bir oyuncuydu bu yüzden Fener için önemli bir kayıp olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt