Arda Güler Resmen Real Madrid'de

real madrid he. vay anasını. başarılar diliyoruz. sokukbache'de kalmaması kendisi adına sevindirici

acil caner erkin la liga'ya transfer olmalı. 3-5 tane türk hakemi ve taç atınca bile arda öven spikerler ile real madrid c takımında belki süre alabilir.

Dünyanın en iyi yönetilen kulübü Real Madrid yaşlanan Modric ve Kroos'un yerine Bellingham ve Arda'yi monte etti resmen. Arda kendi yaş grubunda kimselerin ulaşamadığı skor katkısına ulaşmış ve yetenek skalasının ucu açık. Oynar oynamaz ayrı konu ama 18 yaşındaki bir Türk gencinin Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takıp R.Madrid'e transfer oluşu muazzam bir başarı.

Ödenecek bonservis konusundaki en büyük tesellimiz, Arda'nın potansiyeline göre komik bir bedel olan 17,5 milyonun Ali Koç tarafından çarçur edilecek olması.

Ben halen bu çocukta özel futbolcu olduğuna dair bir numara görmüş değilim.Mesela Saviola gençliğini hatırlıyorum yeni Maradona diyorlar di kimse tutamiyordu sonra tutunamadı orası ayrı ancak Arda da ben birsey görmedim.
Saviola’da bir bok yoktu zaten. Millet kısa boylu biraz hızlı her adamı süper forvet, uzun bacaklı her siyahiyi de Patrick Viera sanıyor.

Muhtemelen söyle bir kariyeri olacak

fb -> real
real -> valencia (kiralik)
valencia -> real (kiradan dönüş)
real -> feyenord (kiralık)
feyenord -> real (kiradan dönüş)
real -> feyenord (satılık)
feyenord -> wolfsburg (satılık)
Wolfsburg -> marsilya/lille (satılık)
Marsilya/lille -> Başakşehir (satılık)
Basaksehir -> Sivasspor (bonservissiz)
Sivasspor-> G.Antepspor (bonservissiz)
Kariyer sonu
Başaktan önce bir fener yapar yine kurtarıcı olarak gelir Özil style. Küfürünü yer öyle gider Başak’a.

50 daha koyup zoboslaiyi almaları lazımdı. 10 sene kroosluk yapardı o çocuk realde

Real icin cok buyuk bir kayip olmaz maddi acidan eger orada yapamazsa, Arda ama yanlis karar veriyor bana kalirsa. Real'de top oynamasi zor. Canales, Isco gibi ornekler mevcut bunlar cok yetenekli oyuncular olarak alindi ama kalici olamadilar. Hatta Nuri Sahin ornegi bile verilebilir burada. Mevcut orta sahasi zaten cok kaliteli topculardan olusuyor. Bir tik daha kucuk bir takima gitmesi gerekir kendi gelisimi acisindan.

CV'ye bir kere Real yazdıktan sonra 20 sene boyunca istediği her takımdan kontrat alır. İyi hamle.

Kariyeri için yetiştirici bi alt seviye takıma gitmeliydi

Real icin cok buyuk bir kayip olmaz maddi acidan eger orada yapamazsa, Arda ama yanlis karar veriyor bana kalirsa. Real'de top oynamasi zor. Canales, Isco gibi ornekler mevcut bunlar cok yetenekli oyuncular olarak alindi ama kalici olamadilar. Mevcut orta sahasi zaten cok kaliteli topculardan olusuyor. Bir tik daha kucuk bir takima gitmesi gerekir kendi gelisimi acisindan.
Transferin son günü Almeria tarzı bir kulübe kiralarlar. Belki orta sıra bir Alman takımı da olabilir.

Daha yanlış bir takıma gidemezdi
camavinga
Bellingham
Valverde
Tchoumeni
Modric
Kross
Bu rotasyonda nerde oynayacağını düşünüyor acaba

Geri
Üst Alt