- 3 Temmuz 2012
- 137.885
- 86.797
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saviola’da bir bok yoktu zaten. Millet kısa boylu biraz hızlı her adamı süper forvet, uzun bacaklı her siyahiyi de Patrick Viera sanıyor.Ben halen bu çocukta özel futbolcu olduğuna dair bir numara görmüş değilim.Mesela Saviola gençliğini hatırlıyorum yeni Maradona diyorlar di kimse tutamiyordu sonra tutunamadı orası ayrı ancak Arda da ben birsey görmedim.
Başaktan önce bir fener yapar yine kurtarıcı olarak gelir Özil style. Küfürünü yer öyle gider Başak’a.Muhtemelen söyle bir kariyeri olacak
fb -> real
real -> valencia (kiralik)
valencia -> real (kiradan dönüş)
real -> feyenord (kiralık)
feyenord -> real (kiradan dönüş)
real -> feyenord (satılık)
feyenord -> wolfsburg (satılık)
Wolfsburg -> marsilya/lille (satılık)
Marsilya/lille -> Başakşehir (satılık)
Basaksehir -> Sivasspor (bonservissiz)
Sivasspor-> G.Antepspor (bonservissiz)
Kariyer sonu
Transferin son günü Almeria tarzı bir kulübe kiralarlar. Belki orta sıra bir Alman takımı da olabilir.Real icin cok buyuk bir kayip olmaz maddi acidan eger orada yapamazsa, Arda ama yanlis karar veriyor bana kalirsa. Real'de top oynamasi zor. Canales, Isco gibi ornekler mevcut bunlar cok yetenekli oyuncular olarak alindi ama kalici olamadilar. Mevcut orta sahasi zaten cok kaliteli topculardan olusuyor. Bir tik daha kucuk bir takima gitmesi gerekir kendi gelisimi acisindan.
dzekoya gömdüler coktanBu balonun parasını inş. min jaede olduğu gibi stopere falan çarçur ederler. Hoşuma gitmedi ayrılması
girona'ya kiralanacakmisTransferin son günü Almeria tarzı bir kulübe kiralarlar. Belki orta sıra bir Alman takımı da olabilir.
Perez febe Türkiye kupasını aldığında bizzat tebrik mesajı yolladı ya onu diyorlardırFenerle iyi ilişkiler mi sksjsksksk
Ya Real’in Fener denilen mal kulüple tarihte ne işi olmuş