Arda Güler Resmen Real Madrid'de

Fenerliler senden nefret ediyorsa doğru yoldasın güzel çocuk, Allah yolunu bahtını açık etsin. İnşallah çok büyük işler başarırsın.

Ne yani cidden ali koç, ardanin takimda kalacagini hesaba katarakta mı dzekoya 2 senelik 15 milyon verdi?

Ben zaten arda gidecek diye böyle transfer yaptiğını düşünüyordum

Şimdi antuya baktım çıktım.
İlk defa bunların forumunda doğru düzgün bir şeyler yazıyor.
Ne yapacak reale barcaya gitmeyip bu vizyonsuz kulüpten VS...

az biraz fizik kondisyon yapsın 2 yıla formayı alır, 20 yaşında madridde as oynamak çok rastlanabilir bir durum değil.

Gençlerbirliği ardadan ne kadar kazandı şimdi?
Screenshot 2023-07-06 140129.webp

fiziğini geliştirirse çalışmayı ekstra olarak devam ederse 11 oynar. ben canlı gözlerle görmedim bu çocuk gibisini.

alışma süreci dil problemi kültür yaşam stilinin değişmesi birsürü problem var önünde ciddi bir piskolojik destek de alması lazım. bu süreç oynayacağı toptan daha mühim sanki.

fiziğini geliştirirse çalışmayı ekstra olarak devam ederse 11 oynar. ben canlı gözlerle görmedim bu çocuk gibisini.

alışma süreci dil problemi kültür yaşam stilinin değişmesi birsürü problem var önünde ciddi bir piskolojik destek de alması lazım. bu süreç oynayacağı toptan daha mühim sanki.
Ve Arda’nın futbol kariyerini bitirecek bomba atıldı

Gitmesine sevindim. Nedenleri:

1) Yabancı serbestliği konusunda ali koç kesinlikle Arda ve Ferdi’ye güvenip kıllık yaptı.

2) Çocuk fenerin yıllardır gençleri nasıl harcadığının farkında. Kaçmak için elinden geleni yaptı.

Söyle bir sey var, akli basinda olan hic bir genc futbolcu o toksik ortamda bulunmanin bir avantajinin olmadigini cok rahat görür ve anlar. En basiti senin yer aldigin takimda Mert Hakan gibi onun bunun cocuklugu ile meshur olan bir futbolcumsu herife komutan diyorlar.

Gördügümüz üzere aylardir yere göge sigdiramadiklari cocugu sirf takimdan ayrilmak istedigi icin en büyük hain ilan etmeye basladilar. Hadi kendi altyapi oyunculari olsa ve bedavaya gitse bu tavirlarini tasvip etmesem bile en azindan anlayabilirdim bir yere kadar, ama bu cocuk hem baska takimda yetismis hem de adamlara havadan minimum 17 Milyon € kazandirmis koskoca sezonda toplamda sadece 1500 dakika maca cikmasina ragmen.

Gercekten bu Fenerbahce hem kulüp olarak hem de taraftarlariyla tam manasiyla bir b.k cukuru.

Geri
Üst Alt