Arda Güler Resmen Real Madrid'de

fiziğini geliştirirse çalışmayı ekstra olarak devam ederse 11 oynar. ben canlı gözlerle görmedim bu çocuk gibisini.

alışma süreci dil problemi kültür yaşam stilinin değişmesi birsürü problem var önünde ciddi bir piskolojik destek de alması lazım. bu süreç oynayacağı toptan daha mühim sanki.
Olur yav, arda turan 7 sene kaldı, İspanyolca bilmeden döndü

25 miş

Ekli dosyalar

• 7EA4E2E5-7A12-41B8-B148-606A00B00B90.webp
    7EA4E2E5-7A12-41B8-B148-606A00B00B90.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 49
Ulkemizi en iyi sekilde temsil eder insallah. Karakter yapisi degismezse ve cok calisirsa muazzam oyuncu olur. Ve turkiyedeki genclere ornek olur. Cok nadir begendigim oyunculardan. Ilk gordugumde bu cok buyuk oyuncu olur demistim. Ayni arda turani ilk macinda gordugum gibi.
Basarilar Arda

hem arda hem valencia gitti, fbnin hücum gücünün %80i gitmiş oldu, tabi yerine kaliteli oyuncular almazlarsa

bulaşık da olsa yıkarım yeter ki yurtdışına gideyim diyen insanlar ardaya niye gittin diyor

lan real bu botu mu tarihli gelmiş geçmiş en büyük futbol takımı

daha üstü yok

ben de olsam 1 dakika düşünmem
herkesi kendınız gibi gormeyınız

jesus reis sağolsun. şu çocuğu oynatmadı. seneye de fbde değil. zuhahhhah

30 mılyon euro diye dolanıyorlar ortada

başarı bonusu koymuslar 20+10

biz satsak bu bonusları dahil etmez basın

Hata yapti realde okadar wonderkid varken bu fizikle hic bir halt yiyemez benfica axaj porto dortmund dogru tercihti

Bu yaşta real madrid ve barça senin için kapışıyor. Sen kulübüne 20 m kazandırarak gidiyorsun; ancak fb yönetimi ve taraftarı teşekkür edeceği yerde seni yerden yere vuruyor. Iyi iyi vursunlar bakalım realde tutunamazsa biz sahip çıkarız olur biter.
Biz marcaoya bile birşey demedik, usulünce gönderdik.

Real resmen acikladi. Helal olsun büyük is arda icin.

Umarim basarili olur

Geri
Üst Alt