Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur yav, arda turan 7 sene kaldı, İspanyolca bilmeden döndüfiziğini geliştirirse çalışmayı ekstra olarak devam ederse 11 oynar. ben canlı gözlerle görmedim bu çocuk gibisini.
alışma süreci dil problemi kültür yaşam stilinin değişmesi birsürü problem var önünde ciddi bir piskolojik destek de alması lazım. bu süreç oynayacağı toptan daha mühim sanki.
herkesi kendınız gibi gormeyınızbulaşık da olsa yıkarım yeter ki yurtdışına gideyim diyen insanlar ardaya niye gittin diyor
lan real bu botu mu tarihli gelmiş geçmiş en büyük futbol takımı
daha üstü yok
ben de olsam 1 dakika düşünmem
Bı ara sponsordum takima, ama 17.5 milyon öyro veremem..
Yok tabiNe alaka Kolpa Bey. Biz bi topçu aldığımızda 5800 tane gol atacakmış gibi seviniyoruz ya. Onun garantisi mi var
Biz marcaoya bile birşey demedik, usulünce gönderdik.Bu yaşta real madrid ve barça senin için kapışıyor. Sen kulübüne 20 m kazandırarak gidiyorsun; ancak fb yönetimi ve taraftarı teşekkür edeceği yerde seni yerden yere vuruyor. Iyi iyi vursunlar bakalım realde tutunamazsa biz sahip çıkarız olur biter.
bu sizofren kım