arda güler

Bu yasta neden Turkiye’ye donup kariyerini hic etsin? Kendisini kiralayacak kalbur ustu bir cok Avrupa takimi vardir. Bence en az bir [emoji6] sene daha yurt disinda kalir. O da hic bir takimda tutmadigi surece. Zaniolo’ya bakin. Top oynamadigi halde genckenki yaptigi cikis sayesinde yillardir iyi denecek seviyede kuluplerde top oynuyor. Daha yeni kredisini bitirdi.

Real Madrid'te bir futbolcunun barınabilmesi gerçekten hiç kolay değil. Ne isimler geldi geçti. Daimi olabilmek için sadece yetenekli olmak yetmiyor. Birçok etkenin bir arada toplanması lazım. Arda süre aldığı kısıtlı zamanlarda hep ciddiyet ile yaklaştı ama, hep şu bu takımın ' geleceği ' ibaresinden kurtulmayı başaramadı. Olgunluğunun farkında ve bunun farkında olunmayışının öfkesi yüzünden anlaşılıyordu. Bu kendisi için iyi bir şey, yalnız zaman çok hızlı geçiyor. Top tekniği ve oyun zekası muhteşem ama, futbol her zaman devamlılık ister. Daha net oynayabileceği bir kulüp sanki yine her zaman daha iyi olabilecek bir seçenek gibi duruyordu masada.

ya tamam allahtan 1 gol attın kes

comparing-guler-against-a-random-kid-v0-02ilt54kryqc1.jpeg

Steam kütüphanemde fifa17 var. Ilk çıktığı gün almıştım vay be o zamanlar bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim doğrusu..

Fifa 17 olan steam hesabim satilikk

Arda Güler: "(Real Madrid'e) geldiğimde, David Alaba ve Toni Rüdiger'in biraz Türkçe konuştuğunu öğrendim. Berlin ve Viyana'da Türk göçmenlerle büyüdüler ve Alaba büyük bir Galatasaray taraftarı. Courtois, Arda Turan ile oynadı, bu yüzden o da bazı kelimeleri biliyor, kötü olanları.

Geri
Üst Alt