arda güler

Amerikalılar *************************** bir topluluk olduğunu belli etmiş yine.
Acayip bir algı ülkesi yav kuzey koreden farkı yok adamların.
Her yer özgür düşüncenin anavatanı, irfanı hür vicdanı hür serdengeçtilerin yurdu güzide ülkemiz Türkiye gibi olamıyor Tunam

cengiz ünder bunun yaşında bundan iyi topçuydu. en büyük şansı dünyanın en büyük 2 fenerasyon kulübünde ardı ardına oynuyo olması. almanya'ya filan gitse eskaza hacamat ederler

Daha dünkü cocuk saha da kendi takim arkadaslarina pas alamadigi zaman el kol yapiyor

Real madrid de dogru düzgün süre almadan böyle yapan adamin biraz daha fazla oynadiginda daha antipatik hareketler yapacagi kesin gibi

Böyle bir yorum yapmistim

Dün gece oynanan macta ayni hareketleri bellingham’a yapti ve ufak bir tartisma yasadilar

Yaptigi hareketler cok antipatik bu kesin

Böyle olmasinin sebebi de Türk medyasi

Orta saha da cevresinde tek bir oyuncu olmamasina ragmen normal bir sekilde top kontrol etti diye owww arda diye bir anlatim olursa bunun da bir yerleri kalkar

fener etiketi zaten ona antipatiklik katıyorken, yetmezmiş gibi kötü futbol zaten gözümüüzden iyice düşmesine neden oluyor

İngiliz şımraığı Belingım yerli ve milli dünya sıtarımız kıskanılan Arda'mıza ayıp etmiştir.

Xabi ile kendine geldi

KralArdaya bu sene 20g 20a yazdik. Hadi bakalım.

Arda gerçekten bir makine gibi celik gibi bir iradaye sahip. Ancelotti haksız yere oynatmadı ama asla sitem etmedi bekledi.

Su durumda messi yada ronaldo falan olsa kesin kazan kaldirirdi..

Hele dünku 3 golun biraz ustune konusmak gerekirse, arda sen oradaki mbappeyi nasil gördun ? Nasil gordun o pasi atabildin, kitaplara konu olacak bir pasti "adrese teslim" derler ya..

Ben normalde bu cümleleri Keramettin admin kurar diye bekledim ama isi var sanirim henuz foruma girmemis.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt