arda güler

Bu fizik ve hızla top class kulüplerde oynaması çok zor günümüz futbolunda. Real'de herhangi bir kariyeri olabileceğini düşünmüyorum. Bakalım, yanıltabilecek mi...

Yetenekli ama balon edilecek kadar çok pohpohlanıyor madride gittiğinden beri. Artık arda şunu yaptı falan gördükçe iğrenmeye başladım kendisinden

Eşek olsan o idmanlarla bir yere gelirsin zaten.

Kariyer çizgisini nasıl çizecek bakacağız.

Bu çocuk çok yetenekli. Bu hiç şüphesiz tepeden tırnağa futbolcu.

Ama maalesef egosu bunu kaldıramıyor. Hareketleri hep bana gibi duruyor.

Bu yüzden Real Madrid’deki oyuncuların kendisinden haz ettiğini düşünmüyorum. Tüm takımın göstere göstere Vinicius’a gitmesi çok hoş birşey değil. Vinicius’ta çok sempatik bir karakter olmamasına rağmen üstelik.

Milli takımda da kontrada müsait pozisyonlarda ortasahadan gol denemeye kalkıyordu. Ben konuşulayım kafasında biraz.

Önemli olanın şampiyonluk olduğunu Real Madrid’de de anlayamazsa (en iyi anlayabileceği yer) kariyeri düşüşe geçecek. Sen takımını şampiyon yapmadan istediğin kadar yaz ortasahadan anlamsız. Yıldız bir mentöre ihtiyacı var.

saglam fener terbiyesi almis gol attigi halde sevineni yok yalniz seviniyor arkadaslari tebrige bile gelmiyor

Arda Güler, La Liga’da Eylül ayının en iyi 23 yaş altı oyuncusu ödülünü aldı.

1759610547810.webp

Xabi Alonso: "Sadece kökeni nedeniyle değil, kalitesi açısından da benzerlikleri var. Arda, Özil ile Guti’nin karışımı gibi. Çünkü Guti hem oyunun kurulumuna yakın oynayabilir hem de son pası verebilirdi. Arda’yı ne kadar çok oyunun içinde bulursak o kadar iyi oynuyoruz. Gelişimi için onu teşvik etmeye devam etmeliyiz ama şu anki durumundan memnunum."

Xabi Alonso: Arda inanılmaz bir kaliteye sahip ve hala çok genç. Onun gelişmesine yardımcı olmamız gerekiyor. O oyunun içinde olduğunda, biz her zaman daha iyi bir takımız.

Bu arkadas bana (sirf fenerde oynadi icin degil) cok itici geliyor.

febe'nin kasasina su ana kadar kac para getirdi bu cocuk?

Geri
Üst Alt