arda güler

Hamle oyuncusu 90 milyon Euro olmuş. Milli takımda fark yarattığı yok, Real de fark yarattığı yok. Boş boş iş yapmayın. Desire Doue ile aynı yaştalar, adam gitti CL alan takımda ilk 11 oynadı bu çaycı lavuk ilk 11 göremiyor. Adamla aynı paraya gelmiş. Yalancıyı.

21 yaşında Joao Neves de 90 milyonmuş. Lan bu adam paso ilk 11 oynaıp CL aldı lan. Salak mısınız siz? Şikermarktan ayrı, bu çaycıdan ayrı bezdim. Umarım kariyeri çöp olur gider. Zaten bu mentalite ile Kerem abisinin yanına gelir.
Kenan yıldız juventus'un en önemli yıldızı 75 milyon euro bu yedek 90 milyon euro.

Bu fizik ve temposuzlukla İspanya ve Hollanda haricinde herhangi bir ligde oynayabilmesi epey zor. Futbolda böyle tek yönlü adamların devri bitti artık. İş yüzde 70 filan atletizme evrildi. Alması gerekenden çok daha fazla süre aldı, ama daha ne kadar kalabilecek Real'de merak konusu.

Ardaaaa, hohoho neler yapıyorsun , -Alp Özgen sesiyle.

ekibimizde oynamasını hayal ettigim bi topcu 34 yasında anca

Sayın admirim sen o yılları çok daha iyi biliyorsun. Biz Türkiye'nin çeşitli yerlerden yetenekleri ama 15 ama 20 yaşında bulup getirdik de üstüne gerçekten pastadaki çilek babında yıldızları serpiştirerek tarihin en iyi Galatasaray'ını yarattık. Trabzon'dan Tugay, Zeytinburnu'ndan Emre Belözoğlu, altyapıdan Okan Buruk derken..

Şu çocuğu göz göre göre anadoluda altyapıda sürünürken Fener'e kaptırmak, Galatasaray için bence bir rezilliktir.

Sayın admirim sen o yılları çok daha iyi biliyorsun. Biz Türkiye'nin çeşitli yerlerden yetenekleri ama 15 ama 20 yaşında bulup getirdik de üstüne gerçekten pastadaki çilek babında yıldızları serpiştirerek tarihin en iyi Galatasaray'ını yarattık. Trabzon'dan Tugay, Zeytinburnu'ndan Emre Belözoğlu, altyapıdan Okan Buruk derken..

Şu çocuğu göz göre göre anadoluda altyapıda sürünürken Fener'e kaptırmak, Galatasaray için bence bir rezilliktir.
biz de istiyorduk fenerli diye fenere gitti.

biz de istiyorduk fenerli diye fenere gitti.

Küçük çocuğu kafalayıp takıma getirememek de ne bileyim. Yani Messi olsa fenerli diye gitmesine izin mi verirdin sen admirim. Ağzından girer burnundan çıkar getirirsin takımına. 15 yaşında çocuk ben Fenerliyim der, 2 sene sonra ondan ala Galatasaraylı bulamazsın piyasada.

Bize gelse Hocam o kadar erken o kadar fazla oynatmazdi gibi geliyor bana

Küçük çocuğu kafalayıp takıma getirememek de ne bileyim. Yani Messi olsa fenerli diye gitmesine izin mi verirdin sen admirim. Ağzından girer burnundan çıkar getirirsin takımına. 15 yaşında çocuk ben Fenerliyim der, 2 sene sonra ondan ala Galatasaraylı bulamazsın piyasada.
aynı dönem istemiştik ama, tercih olduğu da söylenmişti, yaşı 15 bile değildi.

16 yaşında zaten yıldız olmuştu bizim gs tv muhabirinin de etkisiyle.

bence ondan ziyade ft yıllarca mt direktörlüğü yapmışken bize gelmesi ve doğru düzgün hiç genç alamamamız.

bir de ft ilk geldiğinde hakan ünsan, ergün falan sıradan adamlardı, abdullah ercan hepsinin önündeydi, hepsini çok yetenekli gibi düşünmemek lazım.

Geri
Üst Alt