arda güler

Herifin futbol oynadığı ülkenin milli takımın oynadığı oyuna bakarsan ardanın yetersizliğini görürsün zaten. Herifler hızlı, çevik ve güçlüler.
Arda'da hız yok, çeviklik yok, teknikle idare ediyor, dayanıklılık denen şey hiç yok.

Vücuttan ziyade topu koruyamıyor herif. Ortalama bir takımda sırıtmazsın ne olacak diye oynatırlar da imkanları sınırsız olan bir kulüpte futbol böyle hızlı oynanıyorken yemez, kimse sana sabretmez

Ronaldo'yu geçerek en genç oyuncu oldu" diye lanse etmediler mi, başta spiker olmak üzere ve sonra tüm kamuoyu? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
O ilk maçında gol atan en genç oyuncuydu. Fener kırmak üzereyken uydurulan rekorlar gibi bir şey yani

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar iyi bir futbolcuyla ilgili negatif görüş bildirmek OBJEKTİF kimliğimize yakışmaz.

Dünkü Yamal performansı her anlamda bir wonderkidin tanımıydı. Bide buna bakıyorum, fiziği, sürati, atletizmi, topsuz oyunu vs. olmayıp ortalama üzeri saha görüşü ve tekniği olan yetenekli genç bir topçu o kadar. Real bir sabreder 2 sabreder, önce kiralar sonra da tepiği koyar, bunun da yolu bu gözüküyor.

sevilla betis gibi takımlarda bir sezon her maç oynayıp eksik yönlerini geliştirmeli. seneye kalırsa sürekli maçların son 10 dakikasında oynar. özellikle topsuz oyun bilgisini geliştirmeli.

İsa fiziği yetersiz dedi, ancoletti aynısını dedi. Adamlar ilk transferinden sonra bi sakatlık dedi aylarca antrenman yaptırdılar. En önemli maçların hiçbirinde dikkate bile almadılar. Lig bitince eğlencesine sahaya soktular. Bu adamların dediklerini dikkate alırsa kendisi için iyi olur. Yok ben real de oynuyorum lan derse bir kaç yıla götüne baka baka geri gelir.

Koçum bu her maç orta sahadan şut atma fantezisi ne nerenin futbolu bu nerede izledin bu saçmalığı

Geri
Üst Alt