arda güler

Koçum bu her maç orta sahadan şut atma fantezisi ne nerenin futbolu bu nerede izledin bu saçmalığı
Real madridin futbolcusu sen mi daha iyi bileceksin yoksa koskoca real madridin topçusu olan ülkedeki tek yetenekli süper star arda mı.
Kendi kalesine gol de atsa aferin arda ne güzel goldü arda dememiz gerekiyor.

genellikle topu ayağında fazlaca geveliyor. bu durum hücuma çıkarken çok zaaf yaratıyor özellikle. daha seri ve dikine paslar atmayı denemesi lazım.

Yabancılar yine kafayı sıyırmış gibi arda aşağı arda yukarı konuşuyor.. Şu haliyle Realde falan oynayamaz hee ancak şampiyonluk garantilenir lige ısınsın diye hikayeden 11 başlar..
Çok yetenekli ayakları da iyi ama Realde zaten herkes çok yetenekli bir de üstüne fiziksel olarak çakı gibi.. Şu haliyle gerçekten mümkün değil yani Ancelotti reis kiralalar diye düşünüyorum hala..

Fena değil bence
2 kilit pas
7/12 ikili mücadele kazanımı
Bir tık güçlense inanılmaz bir topçu olabilir.

Bazı insanlar şanslı oluyor buda bu gruptan. sahada yoklarıda oynasa da kaçan adama pas vermek yerine 5 kişinin arasına girip kaptırıp atak yesek de o övülmeli. Takımın önünde olmaya çalışıyor sahada taktik filan verir gibi hareketler yapıyor çok komik oluyor.

Bazı insanlar şanslı oluyor buda bu gruptan. sahada yoklarıda oynasa da kaçan adama pas vermek yerine 5 kişinin arasına girip kaptırıp atak yesek de o övülmeli. Takımın önünde olmaya çalışıyor sahada taktik filan verir gibi hareketler yapıyor çok komik oluyor.
Aynen öyle. Ayağı kayıp düşse övecekler. Temaslı oyunda hiç yok. Temaslı oyunda yoksan çok iyi adam eksiltmelisin.

Messi'de Ronaldo'da bile bundaki rahatlık yok sahada.

Top kendisine gelmediği müddet hiç bir şeye karışmıyor. Ne rakip kovalıyor ne ikili mücadeleye giriyor ne yardıma geliyor. Sen kendini ne sanıyorsun lan cınnacık boyunla.

Daha BAY'a bilerek atmadığı toplara girmiyorum bile. Ülke olarak bunun götünü çok kaldırdılar.

Yalnız çok temiz korner kesiyor ha gollerden bağımsız konuşuyorum. El bombası atıyor içeri.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle. Ayağı kayıp düşse övecekler. Temaslı oyunda hiç yok. Temaslı oyunda yoksan çok iyi adam eksiltmelisin.
Temaslı oyun oynayamaz ki fizik yok. Yetenek var diyorlar eee onuda daha görmedik. Çalım filan atamıyor. Klasik sol ayaklı adamlar gibi topu iyi kontrol edip pas atabiliyor bazen işte

Temaslı oyun oynayamaz ki fizik yok. Yetenek var diyorlar eee onuda daha görmedik. Çalım filan atamıyor. Klasik sol ayaklı adamlar gibi topu iyi kontrol edip pas atabiliyor bazen işte
Fizik gücü olmadığı zaman yeteneği de sergileyemezsin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena değildi ama turnuva başından beri diyorum şu fizik gücüyle en fazla yarım saat falan oynar.

Arda'ya en sert elestirileri hem burada hem de eksi'de yazanlardanim. Ama turnuva boyunca, Arda olmasa cok duz bir ekip olur muyduk ? Evet. Zaten bu tip oyuncu eksikligimiz varken hele. Arda'nin eksigi fiziginden ote, oyun kulturu ve oyun ezberinin eksik olmasi. Bunu da zamanla oynayarak asabilir. Dogru kullanildiginda her oyuncu fark yaratir. Bugun kismen dogru kullanildigini dusunuyorum buna sebep arkasindaki ortasaha kurgusu. Kenan'in defansif katkisi daha iyi olsa belki farkli meziyleri olurdu. Arda bu eksiklerine calismali ozellile fizik ve oyun ezberi.

Bence montella onu doğru kullanıyordu İkinci yarıda fiziken hırpalanmış rakibin karşısına çıkartarak. Sonradan baskılar gelince 11 oynatmaya başladı. Fizik olarak yetmiyor. Onunla oynayınca kalan 10 kişi daha fazla efor sarfediyor. Sağlam bir pr çalışması var evet. Madrid in gücü aslında bu biraz da. Tabi ki top seviyede bir takımda oynayınca bizimkiler de 1 e bin katarak anlatıyor arda yı. Ama bu pr çalışması arda ya zarar vermeye başlamış. Hareketlerinden tavırlarından belli oluyor. Böyle bir çocuk değildi ama biraz güç zehirlenmesi yaşıyor gibi bu aralar.

Geri
Üst Alt