- 4 Ağustos 2009
- 91.964
- 73.942
- 5.358
Futbol kız oyunu olsa dünyanın en iyi topçusu olurmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi oynayınca pek yazan olmamış. İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı oyundan düştu. Son 20dk toparlandı yine.
O fizikle realde tutunabilecegini düşünmüyorum sonu odegard gibi olacak bence
turnuva başından beri böyle, barış’a saldığı topu az kanada doğru salsa karşı karşıya kalacaktı.Takimda ferdiden baska topcu yokmus gibi ha bire ona atip durdu.
barış kac kere ver kac yapmaya calıstı geri döndüTakimda ferdiden baska topcu yokmus gibi ha bire ona atip durdu.
iyi oynayınca pek yazan olmamış. İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı oyundan düştu. Son 20dk toparlandı yine.
O fizikle realde tutunabilecegini düşünmüyorum sonu odegard gibi olacak bence
Madrid bu turnuvayı bekliyordu muhtturnuva başından beri böyle, barış’a saldığı topu az kanada doğru salsa karşı karşıya kalacaktı.
en iyi maçıydı yine de bugün ama bu fizik kalite ve mücadele gücü sorunlarıyla real madrid’de şans bulması çok zor.
Emre çolak müthiş yetenekti bu aradabarış kac kere ver kac yapmaya calıstı geri döndü
topu alınca saklıyor etrafında falan dönüyor emre colak gibi hareketler yapıyor
fizik desen 0
üst üste biniyorlarBen begendim, sorumlulukta aldi. Asil Hakan yoktu yine ortaliklarda.