arda güler

Futbol kız oyunu olsa dünyanın en iyi topçusu olurmuş.

iyi oynayınca pek yazan olmamış. İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı oyundan düştu. Son 20dk toparlandı yine.
O fizikle realde tutunabilecegini düşünmüyorum sonu odegard gibi olacak bence

Takimda ferdiden baska topcu yokmus gibi ha bire ona atip durdu.

Atletizmi olmayan birine göre topu ayağında fazla tutuyor neymar değilsen top bu kadar ayağında kalamaz onun haricinde büyük defoları yok

iyi oynayınca pek yazan olmamış. İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı oyundan düştu. Son 20dk toparlandı yine.
O fizikle realde tutunabilecegini düşünmüyorum sonu odegard gibi olacak bence

Odegaard şu an canavar gibi mücadele de ediyor Arda'nın oralara geleceğine ihtimal vermiyorum.. Eski tip 10 nolar gibi nesli tükenenlerden..
Ya bir de şu topu ayağından hızlı çıkarma işini çözmesi lazım zaten yarısi kadar diğer topcularin bir de sırtı dönük top saklamaya uğraşıyor devamlı

Takimda ferdiden baska topcu yokmus gibi ha bire ona atip durdu.
turnuva başından beri böyle, barış’a saldığı topu az kanada doğru salsa karşı karşıya kalacaktı.

en iyi maçıydı yine de bugün ama bu fizik kalite ve mücadele gücü sorunlarıyla real madrid’de şans bulması çok zor.

Yetenekli olabilirler. Hem Kenan, hem bu. Büyük takımların geleceğe yatırım olsun diye kadrosunda bulundurduğu, tecrübe seviyesi çok düşük, maç ritmi düşük oyuncuları bu seviyede yedekten alırsın oyuna. Daha fazla verim alırsın bunlardan.

Buna süper star diyorlar. Bu süper star ise, Barış Alper ney? Barış bunu top diye sektirir. Bir yerlerden bir torpili var kesinlikle.

Her duran topta topun başına gidiyor. Bir ara Hakan'a bile birşeyler diyordu. Hakan iplemedi. Herkese sürekli el kol hareketleri yapıyor. Ulan daha senin yaşın kaç basın kaç? Real Madrid'de kadroya giremeyen bebe millete fırça atıyor. Çok büyük patlayacak. Birilerinin koruması altında gibi. Bekleyin ve görün.

daha 40 fırın ekmek yemen lazım

Onun elini kolunu skleyen yok takımda, aptallar takimi maestro gibi yönetti diyor, hayır irrite ediyo takım arkadaşlarını birileri uyarsa iyi. Yoksa kendi marcaosunu bekliyor gibi, kerem bundan 10 kez fazla kanıtlamış iken kendini, el kol bi yerde patladı kendine. Ondan sonra giderek uslandı.

O el kollar kendini takıma ispat ettikten sonra olur, toy comezken değil. Daha çok var yolu.

Ilk öğrenmesi gereken, hızlı düşünüp hızlı oynaması. Öğrenebilir mi bak onu bilmiyorum.

Şansa asist ve golle olmuyo bu isler

o kadar tepeye çıkarıldıki - medya nezdinde tabi Realli topçu olmasının da etkisi var.

mental düşüşte kafayı çizer ama.

Geri
Üst Alt