arda güler

Nasıl olurda şunun gibi bir altyapı oyuncusu çıkaramayiz.

Ders almamış gibi hala 30 üstü işi bitmiş yaşlı oyunculara servet dökmeye devam ediyoruz

Top tekniği ve oyun görüşü baya baya üst düzeyde, kafayı kaldırıp nokta atışı topu göndermek her yiğidin harcı değil. Bunu bir iki kere yapsa tesadüf diyebilirdik ama bu çocuktaki saf yetenek.

Golunu gordum sadece, az once, guzel bir gol. Sanirim ikinci gollerinde de hazirlayan isim (yanlis gormus olabilirim ekran arkasi goruntu ile gordum). Neyse, gelecegi olan bir isim eger iyi yonlendirilirse vs.. Keske bisim olsa :)

İleride Salih Uçan gibi sahaya kusarsa şaşırmam. Gereksiz abartılıyor bu çocuk.

Yetenek elbette var. Kumaşı iyi. Ama hem basın, hem de futbol camiasınca çok şişiriliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yetenek elbette var. Kumaşı iyi. Ama hem basın, hem de futbol camiasınca çok şişiriliyor.

film izler gibi izliyorum bu cocuga yapılan abartılı övgüleri.şaranpole yuvarlanır gibi gidiyo cocuk.bi an önce kurtulur burdan umarım.hala ortasaha alıyo gerizekalı fb bu cocuk varken

Golunu gordum sadece, az once, guzel bir gol. Sanirim ikinci gollerinde de hazirlayan isim (yanlis gormus olabilirim ekran arkasi goruntu ile gordum). Neyse, gelecegi olan bir isim eger iyi yonlendirilirse vs.. Keske bisim olsa :)
kaleci hatası var golde ama arda frikik çalısıyodu önceden.bunu fbliler bile bilmiyodur muhtemelen.zaten çok iyi sol ayağı

Suan A spor'daki Kerem isimli sunucu tip, Sergen dahil 97'den beri gordugu en yetenekli futbolcu dedi bunu yasina gore mi dedi bilmiyorum. Gulerek dinledim :)

Top tekniği ve oyun görüşü baya baya üst düzeyde, kafayı kaldırıp nokta atışı topu göndermek her yiğidin harcı değil. Bunu bir iki kere yapsa tesadüf diyebilirdik ama bu çocuktaki saf yetenek.
bizim u 14teki furkan koçak ardadan daha iyi,o başka.ama söylediklerin doğru

kaleci hatası var golde ama arda frikik çalısıyodu önceden.bunu fbliler bile bilmiyodur muhtemelen.zaten çok iyi sol ayağı

Gunun sonunda gol olmasi icin kalecinin de hatali olmasi gerekiyor cok kusursuz bir vurus olmadikca (ben net izlemedim golu bu arada) ama guzel vurmus neticede genc bir isim. Ama evet biraz fazla sisiriliyor an itibariyle :) Yetenekli ancak bekleyip gormek lazim.

Geri
Üst Alt