- 2 Temmuz 2011
- 139.497
- 59.785
- 5.488
sergen yalcın gibisi gelmez bi dahaSuan A spor'daki Kerem isimli sunucu tip, Sergen dahil 97'den beri gordugu en yetenekli futbolcu dedi bunu yasina gore mi dedi bilmiyorum. Gulerek dinledim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergen yalcın gibisi gelmez bi dahaSuan A spor'daki Kerem isimli sunucu tip, Sergen dahil 97'den beri gordugu en yetenekli futbolcu dedi bunu yasina gore mi dedi bilmiyorum. Gulerek dinledim![]()
17 yaşına göre dedi sanirimSuan A spor'daki Kerem isimli sunucu tip, Sergen dahil 97'den beri gordugu en yetenekli futbolcu dedi bunu yasina gore mi dedi bilmiyorum. Gulerek dinledim![]()
sergen yalcın gibisi gelmez bi daha
Yenge kızacak çabuk çik forumdanNaçizane görüşüm Arda şişirilmiyor. Çok yetenekli çocuk. Hakkını vermek gerekiyor.
Daha iyisi bizim olsun
arda güler için en dogru yorum buBu çocuğu 2 şey mahveder. Biri fener taraftarı diğeri Koç yönetimi. Bunlara aldırış etmeden gelişimini sürdürür ve en kısa sürede kendini Avrupa'ya atabilirse Türk futbolu için büyük kazanç sağlanır.
KimsinizYenge kızacak çabuk çik forumdan
Umarım daha çok genç yetenek ortaya çıkar. Bu çocuklar Türk futbolunun geleceği olacak. Doğru yönlendirilirse Hamza Akman, Emirhan Kayar, Arda Güler, İsmail Yüksek, Emirhan İlkhan gibi isimler güzel yerlere gelebilir.bizim u 14teki furkan koçak ardadan daha iyi,o başka.ama söylediklerin doğru
Bir dostKimsiniz
ismail yuksek 23 yasında artık abiUmarım daha çok genç yetenek ortaya çıkar. Bu çocuklar Türk futbolunun geleceği olacak. Doğru yönlendirilirse Hamza Akman, Emirhan Kayar, Arda Güler, İsmail Yüksek, Emirhan İlkhan gibi isimler güzel yerlere gelebilir.
yaşına gore diyorSuan A spor'daki Kerem isimli sunucu tip, Sergen dahil 97'den beri gordugu en yetenekli futbolcu dedi bunu yasina gore mi dedi bilmiyorum. Gulerek dinledim![]()
- arda güler kesinlikle yetenekli bir futbolcu ama henüz hünerlerini gösteremedi. en yetenekli futbolcu diyebilmek için elle tutulur bir başarısı olmalı.
misal: e. belözoğlu kendisi yaşında yani 17 yaşında iken şampiyonlar liginde oynadı ve süper lig şampiyonluğu gördü.
yine arda turan 17,18 yaşlarında kiralık gittiği manisa’da çok büyük çıkış yakaladı. galatasaray’a döner dönmez zaten ligi domine etti ve clde oynadı. tek başına çevirdiği mladev bloslav maçını yaşı yetenler hatırlayacaktır.
en yeteneklisi olup şımarık ve tembel sergen’den bahsetmiyorum.
13 milyon euro verilen avrupa’da wonderkind diye büyük takımların dikkatini çeken emre mor’un kariyeri nasıl geliştiğini de göz önünde bulundurmak gerek.
yani a. güler çok yetenekli ve emre ve arda gibi belki büyük bir kariyer yapacak veya tam tersi bir çok yetenek gibi kaybolup gidecek,beklemek gerek.
bu yüzden, henüz elle tutulur bir başarısı yok iken “ gözlerin gördüğü en yeteneklisi” demek abartılı bence.,
10 Temmuz 2022 23:31 · galabey
- gs sözlükteki bu yorumu da ekleyelim
Doğru artık futbolda bu yaşlar çok genç sayılmaz. Kerem gibi bir sıçrama bekliyorum. Bunları bulup çıkarmak mesele...ismail yuksek 23 yasında artık abi
Bu tarz gençleri görmediğimiz için olabilir mi? Biraz kumaşı olana pırlanta gözüyle bakıyoruz. Sen düşün altyapıların halini.İleride Salih Uçan gibi sahaya kusarsa şaşırmam. Gereksiz abartılıyor bu çocuk.
Yetenek elbette var. Kumaşı iyi. Ama hem basın, hem de futbol camiasınca çok şişiriliyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
emre belezoglu 17 yasında bjk derbisi aldırıp bizi lider yapmıs 98de.okan buruk için sakatlıktan önceki yerli maradona söylemlerini biliyorum.o yüzden bence de arda güler için çok çok erken henuzBen uzatmak istemedim cunku genc oyuncu sonucta. Bana gore Emre kadar degil suan mesela. Ya da Sergen degil ya da daha gecmiste Okan Buruk kadar. Neyse, bekleyip gorecegiz, konu uzamasinAdamin futbol izleyiciligi 97-98 civari baslamis o acidan "biraz" normal bu yorumlar ki bence yine de daha ozel isimler gordu bu gozler.