arda güler

Herifi ben yerlerinde olsam anca ligde öndeyken, zayif takimlara karsi oyuna alirdim 18 yasina girene kadar. Orda biraz gol/assist toplar ve avrupadan biri yasa ve istatisike bakip alir ve kazik yer.

Oyununa sertlik ve tempo katamadığı sürece o beklenen sıçramayı asla yapamayacak olan oyuncu

Her fenerli sisirilen topcu gibi hedef maclarda sahadan siliniyor ama yine de bunun uzerinden de bir hulle/kazik karisimi satis yapacaklardir suphesiz. Benim anlamadigim girin reddite falan aptal saptal yabancilar oyle bir konusuyor ki sanki bu herif Messi regeni ulan hayatinizda inlemediniz sosyal medya algisinin gucunu seveyim

17 yaşındaki çocuğun hedef maçlarda takımı sirtlamasini beklemek de tuhaf sahadan silinmesi gayet normal abi ne bekliyordunuz ..Geçen sezon çerezlik maçlarda oynadı ilk ciddi maçıydı

jesus bunu asla oynatma riskine girmez.
oyuncu da zaten lig maçlarında çok fazla süre alamayacağını kestirmiş ve özgüven kaybı yaşamış gözüküyor.

ben çok beğeniyorum ve uzun zamandır izlediğim en yetenekli yerli futbolcu.

Galatasaraylı yüreğim Fener forması giyen hiçbir futbolcunun başarılı olmasına razı gelmiyor.

Transfer olsun, sonra dünya yıldızı olabilir sorun değil.

Aklı varsa ayrılmaya bakar. 10 numara falan geçsin bu tür şeyleri. Tamamen duygusal takılmaya çalışıyorlar da, bunlara kanmamalı. Olur veya olmaz ama, Emirhan ilk fırsatta kaçtı gitti. Nasıl olsa en kötü Başakşehir yapar.

Geri
Üst Alt