arda güler

onu hatırlamazlar!! ki o zaman ki arda da milli takımın kaptanıydı

beter olsunlar ama iyi yaptı taraftar ıslıklayarak.. ne ekersen onu biçersin
Gayet normal birşey bu rakip takım futbolcusu Arda.
Ama bunların istedikleri Arda Güler'i dokunulmaz yapmak. Hem rakip hem hakemler üzerinde yani.
Balonlastırıyorlar, şişirdikce şişiriyorlar

Gayet normal birşey bu rakip takım futbolcusu Arda.
Ama bunların istedikleri Arda Güler'i dokunulmaz yapmak. Hem rakip hem hakemler üzerinde yani.
Balonlastırıyorlar, şişirdikce şişiriyorlar
faul yaptığında bağırma huyu alışkanlık yapabilir..

özellikle seksteee

Kazimcanin kimildatmadigi adamı Avrupa'da hele EPLde falan çiğ çiğ yerler..Öyle karşısında caner olunca şovunu yapmaya benzemez ..
Ligde kaldığı sürece bir sekilde yıldız olur ama Avrupa için epey yolu var gibi ..Açıkçası ben etkili olacağını düşünürdüm bize karsi

"Kupayı nasıl kaldırıyoruz ağabey?"

Sokakta görsem tekme tokat girişirim karaktersiz it

Yüzünde tüy bitmemiş diye karakteri safmış taklidi yapanlara ekstra ayar oluyorum

Hain karı kız düşkünü serbayın ünlü ettiği biri. Neymiş gslisi de bjklisi de tslisi de seviyormuş

Yok kardeşim sevmiyoruz bu haysiyet yoksunu şahsı

Doğrudan oynayabileceği yurtdışı bir projeye dahil olmazsa hayatının hatasını yapma durumu olası. Burada TD ile kavga etmekten yol alamaz bu çocuk. Şirazesi her an dağılabilme potansiyeli seziyorum. Almanya ve İspanya güzel.

17.5M Euro'da bedava.

Son düzenleme:
%100 gidiyormuş.Bizde olsa bu çocuk bizde kalırdı 1 sezon daha.Konu fenerse kimse kalmıyor.

€17.5m neden bedava oluyor ki

Biz daha ucuza Zaniolo gibi bi herifi aldık. Aralarındaki farkı son maç bütün dünya gördü

Hadi bizi geçtim o fırsat transferiydi ama Brais Mendez, Zambo Anguissa, Guendouzi, Aursnes, Romeo Lavia gibi herifler hep daha ucuza transfer oldular. Bu adamlardan herhangi birini şimdi almak istesen kapıyı en az €35m'den açarlar

Her anlamda hayal aleminde yaşayan fb camiasının bu herif için €30m beklemesi normaldi. Bence €17.5m gayet adil bir deal hatta fb karlı çıkar bu işten o kadar oynatmayıp dünya kadar para kazanmış olacaklar resmen piyango

şuan ingiltere hariç her ligde kafaya oynayan takımlarda forma giyebilir.

Yetenekli çocuk lamı cimi yok

Ama akıllı mı işte onu zaman gösterecek

Bu ülkede kaldığı sürece bundan daha fazlası olmayacak çünkü

Bir an evvel doğru bir kulüp seçip yurt dışı yapmalı

Türk çocuklarının yurt dışına çıkmasını çok istiyorum

Sırf Arda değil Kerem, Yunus, Barış vesaire

Hepsi keşke yurt dışı yapsalar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt