arda güler

eve

birinin gelip arda euro 08'de 20 değil 21'di diyeceğini biliyordum. :dd

tugay, okan, emre ve arda top seviye takımlarda oynadı zaten, probs?

boşuna tartışmayalım. göreceğiz çocuğun kariyerini. mümkün değil ya, izledik de konuşuyoruz.

edit: sergo zaten altyapıdaki çaycıyı bile övüyor onu konu dışı bırakıyoruz.
Niye problem olsun? Gurur duyarım elbette...Mesajımı anlamak niyetiyle okumadığın belli maalesef...Arda Güler de top seviyede oynayacak belki?!..Bak 'belki' diyorum; 'garanti' demiyorum!..

Genç bir futbolcunun kariyer seyrinin, bağımlı-bağımsız pek çok değişkenin etkisiyle şekilleneceğini her daim söyleyegelmişimdir. Okan Buruk, o meş' um sakatlığı geçirmemiş olsaydı, ismini muhtemelen tarihe ''TR de yetişmiş en büyük futbolcu'' olarak yazdıracaktı. Avrupa Şampiyonu olan Genç MT ın kaptanı, ve ikinci kaptanın ifadesiyle ''Takımın yarısından fazlası'' idi. Yaklaşık 2 sezonu heba olup gelişimi duraksamasına ve fiziksel yönden bir daha eskisi gibi olamamasına rağmen, yine de fiyakalı bir kariyer yapabilmiştir. Benzer durum, Fatih Tekke ve Muhammed Demir için de geçerlidir mesela...

Gerçi uzun uzun yazanda kabahat. Sonraki mesajını gördüm...Hee yav, bizim futbolcu ve futbolcu adaylarımızın alayı 'altın'; rakip takımlardakilerin alayı 'çöp'...

Sergen Arda Turan Emre Belözoğlu gibi kaç tane topçu çıkıyor ki onlarla kıyaslamak acımasız olur bence.

İyi çocuk işte. Medyanın fblilerin övdüğü kadar olmasa da iyi çocuk. Altyapıdan bir Genco iki dk top sürse sayfalarca yazı yazıyoruz. Çocuk 1500 dk siritmadan top oynamış yeri gelmis maç almış beğenmiyonuz bir şey ariyonuz hala. Yetenek kaynıyor sanki tr futbolu. İki sene once 4.ligde oynayan çocuk şuan ülkenin en önemli yerli topçusu oldu yok öyle bir havuzumuz iki kipirdayan dikkat çekiyor millet de umutlaniyor iste

Yalnız Ali Koç'u tebrik ederim şimdi de Arda Gülerle taraftari uyutuyor, gitmezse şampiyon olmuş gibi sevinir bunlar.

Bir de Ali Koç'u tehdit ediyorlar "Arda giderse bunun hesabını vereceksin" felan diyorlar.

Ulan adam 5 senedir şampiyon olamamiş daha ilk kupasını yeni almış neyin hesabını verecek daha

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi futbolcu agalar kavga etmenin alemi yok bana kalırsa. yalnız biraz ebleh bir arkadasa benziyor. fiziksel ve zihinsel olarak gelişmeli avrupa'da oynaması için

muhtemelen annesi attığı twit ile 10 misli zammı kaptı oğluna. koç taraftar baskısından ne isterlerse verir artık. akıllı iş anneden.

Ya iki yali dairesi

Bir premium lokasyonda villa

Iki adet luks arac

Sulalesinden birkac kisiye sigortali is

Arti maasinin 3 katina cikmasiyla

Bu is fener lehine sonuclanir

Yalnız Ali Koç'u tebrik ederim şimdi de Arda Gülerle taraftari uyutuyor, gitmezse şampiyon olmuş gibi sevinir bunlar.

Bir de Ali Koç'u tehdit ediyorlar "Arda giderse bunun hesabını vereceksin" felan diyorlar.

Ulan adam 5 senedir şampiyon olamamiş daha ilk kupasını yeni almış neyin hesabını verecek daha

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bazıları yok fb kongresi başkalarına benzemez tarzı bi şeyler demişlerdi genel olarak ali koçun başkanlığı için hani hesabı sorulur vb gibisinden, yahu adam klübü bunca yıl iyi yönetememişken kimse adam akıllı ağzını açamamış hala bir havalar biz şöyleyiz böyleyiz

Geri
Üst Alt