- 11 Aralık 2009
- 18.635
- 11.382
- 1.998
Niye problem olsun? Gurur duyarım elbette...Mesajımı anlamak niyetiyle okumadığın belli maalesef...Arda Güler de top seviyede oynayacak belki?!..Bak 'belki' diyorum; 'garanti' demiyorum!..eve
birinin gelip arda euro 08'de 20 değil 21'di diyeceğini biliyordum. :dd
tugay, okan, emre ve arda top seviye takımlarda oynadı zaten, probs?
boşuna tartışmayalım. göreceğiz çocuğun kariyerini. mümkün değil ya, izledik de konuşuyoruz.
edit: sergo zaten altyapıdaki çaycıyı bile övüyor onu konu dışı bırakıyoruz.
Genç bir futbolcunun kariyer seyrinin, bağımlı-bağımsız pek çok değişkenin etkisiyle şekilleneceğini her daim söyleyegelmişimdir. Okan Buruk, o meş' um sakatlığı geçirmemiş olsaydı, ismini muhtemelen tarihe ''TR de yetişmiş en büyük futbolcu'' olarak yazdıracaktı. Avrupa Şampiyonu olan Genç MT ın kaptanı, ve ikinci kaptanın ifadesiyle ''Takımın yarısından fazlası'' idi. Yaklaşık 2 sezonu heba olup gelişimi duraksamasına ve fiziksel yönden bir daha eskisi gibi olamamasına rağmen, yine de fiyakalı bir kariyer yapabilmiştir. Benzer durum, Fatih Tekke ve Muhammed Demir için de geçerlidir mesela...
Gerçi uzun uzun yazanda kabahat. Sonraki mesajını gördüm...Hee yav, bizim futbolcu ve futbolcu adaylarımızın alayı 'altın'; rakip takımlardakilerin alayı 'çöp'...