arda güler

Yetenekli oldugunu herkes görüyordur

Ayni yetenek emre mor,abdulkadir ömür,cengiz ünder ve yusuf demir de vardi

Yani önemli olan bir sonraki adim

O adimi attiginda kendini gelistirir ise ve avrupa da tutunursa büyük topcu olur

Ama yapamazsa verdigim örneklerden ileri gidemez

Hatta emre mor da ekstra olarak hiz da vardi arda da olmayan

O adimi attiginda kendini gelistirir ise ve avrupa da tutunursa büyük topcu olur

Emre mor KEKO olduğundan başarılı olması çok zordu ayrıca kendisinde ŞUT kabiliyeti yoktu ve KİLİT PAS konusunda zayıf olduğundan DAR ALANDA ÇÖZÜM ÜRETME yeteneği bulunmamaktaydı kariyerinin sonlarına doğru karşısındaki oyuncunun İÇİNDEN GEÇMEYE çalışma gibi tuhaf huylar da edindi. Şu an ki hali için TOPÇU demek TOPa hakaret olur.

Ardanın bunlardan çok önemli bir farkı var o da acayip bir şutör en büyük fark burada bence. Cengiz aralarında en vasatı bence bu arada ama iyi kötü bir yerlere gelebilen de bir tek o oldu enteresan bir şekilde.

Emre Mor'un milli takımla çıktığı ilk maçlari dün gibi hatırlıyorum.
Resmen uçuyordu.
Sonra? Sonrası yok.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnanılmaz pr yapılıyor, icardi bu sene bir çok çocuğu Galatasaraylı yaptı bunu fenerlilerde biliyor.
Arda Güler'ı şişirip kendi fenomenlerini çıkarmak istiyorlar.
Şuan sadece Arda konuşuluyor.
Ama maçın kilidini umut açtı o golden sonra rakip dağıldı, Arda'nin attığı gol güzel gol ama çok rahat vurdu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Övme anlamında pek abartı yok gibi de kötüleme anlamında bir abartı var gibi şu an bu konuda

Erden Timur babasın ikna etmeli 17.5 alıp 10 numarayı vermeliyiz

Övme anlamında pek abartı yok gibi de kötüleme anlamında bir abartı var gibi şu an bu konuda
İkisi de abartı seviyede var.

Yetenekli, iyi topçu ama gelişim sağlaması gereken çok yönü var, henüz öyle zor ve tıkanan bir maçı aldırmadı, konfor alanında yetenekle güzel gol attı o kadar.

Son iki maçta övülmesi gereken adam Barış’tır.

dünya üzerinde 18 yaşında milli takımında böyle gol atan kaç tane topçu var ki, tabi gidecek :D

çocuktan potansiyel fışkırıyor, arda gibi futbolcuların tam potansiyelini göstermesi takım arkadaşlarına bağlı oluyor. fenerde geçirdiği her sezon adına zarar verecek.

hollanda'da felan ilk sezon asist kralı olursa şaşırmayın.

İkisi de abartı seviyede var.

Yetenekli, iyi topçu ama gelişim sağlaması gereken çok yönü var, henüz öyle zor ve tıkanan bir maçı aldırmadı, konfor alanında yetenekle güzel gol attı o kadar.

Son iki maçta övülmesi gereken adam Barış’tır.
Bu çocuk 18 yaşında oyun görüşü, çalım yeteneği, yaşına göre şut tekniği uzun yıllardır çıkmıyor böylesi bunu belirtiyoruz diye antu benzetmesi yapılıyor bizden de çıksın biz de övelim amirim

arkadaşlar bu gece çok ağır bir hava var inanın atletle durmama rağmen sık sık ateş basıyor. bu halde post atmamız pekte sağlıklı değil.

sizlerden rica ediyorum bir süre post atmayın, sevgilizii falan arayıp kafa dağıtın şu an ne atsanız ardanın değerini x2 , x3 yapıyorsunuz. bilinçsizce hareket etmeyinq

Bu çocuk 18 yaşında oyun görüşü, çalım yeteneği, yaşına göre şut tekniği uzun yıllardır çıkmıyor böylesi bunu belirtiyoruz diye antu benzetmesi yapılıyor bizden de çıksın biz de övelim amirim
Bahsettiğin özellikleri iyi ama topsuz oyunda yok. En önemli olayı da yine klasik özgüven.

Arda Turan çıktığı dönemde daha etkili bir oyuncuydu ve kıçını yırtıyordu, 2 yaş geç çıktı sadece. Arda her yerde bu konfor alanını bulamaz ama bulursa bolca skor katkısı yapabilir evet.

Yetenekli çocuk ama bu tarz klasik 10 no'ların devri kapanalı 10 sene falan oluyor. Fizik gücünü geliştirirse top seviyesi orta üst seviye takımlar olur. Ama bir Messi falan denmesi absürd.

Geri
Üst Alt