- 3 Temmuz 2012
- 141.122
- 89.126
- 5.478
antuda ödleri kopuyor gs övülür diye konular acılmazAntuda bu kadar sayfa yazıkmamıştır arda için![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antuda ödleri kopuyor gs övülür diye konular acılmazAntuda bu kadar sayfa yazıkmamıştır arda için![]()
Emre mor KEKO olduğundan başarılı olması çok zordu ayrıca kendisinde ŞUT kabiliyeti yoktu ve KİLİT PAS konusunda zayıf olduğundan DAR ALANDA ÇÖZÜM ÜRETME yeteneği bulunmamaktaydı kariyerinin sonlarına doğru karşısındaki oyuncunun İÇİNDEN GEÇMEYE çalışma gibi tuhaf huylar da edindi. Şu an ki hali için TOPÇU demek TOPa hakaret olur.Yetenekli oldugunu herkes görüyordur
Ayni yetenek emre mor,abdulkadir ömür,cengiz ünder ve yusuf demir de vardi
Yani önemli olan bir sonraki adim
O adimi attiginda kendini gelistirir ise ve avrupa da tutunursa büyük topcu olur
Ama yapamazsa verdigim örneklerden ileri gidemez
Hatta emre mor da ekstra olarak hiz da vardi arda da olmayan
Ardanın bunlardan çok önemli bir farkı var o da acayip bir şutör en büyük fark burada bence. Cengiz aralarında en vasatı bence bu arada ama iyi kötü bir yerlere gelebilen de bir tek o oldu enteresan bir şekilde.Yetenekli oldugunu herkes görüyordur
O adimi attiginda kendini gelistirir ise ve avrupa da tutunursa büyük topcu olur
Emre Mor'un milli takımla çıktığı ilk maçlari dün gibi hatırlıyorum.Yetenekli oldugunu herkes görüyordur
Gidiyor <3Çok net gidecek kalacak olsa söylerdi.
İkisi de abartı seviyede var.Övme anlamında pek abartı yok gibi de kötüleme anlamında bir abartı var gibi şu an bu konuda
Yav sende abartılı şekilde ovuyorsun gordugum kadarıylaÖvme anlamında pek abartı yok gibi de kötüleme anlamında bir abartı var gibi şu an bu konuda
Bu çocuk 18 yaşında oyun görüşü, çalım yeteneği, yaşına göre şut tekniği uzun yıllardır çıkmıyor böylesi bunu belirtiyoruz diye antu benzetmesi yapılıyor bizden de çıksın biz de övelim amirimİkisi de abartı seviyede var.
Yetenekli, iyi topçu ama gelişim sağlaması gereken çok yönü var, henüz öyle zor ve tıkanan bir maçı aldırmadı, konfor alanında yetenekle güzel gol attı o kadar.
Son iki maçta övülmesi gereken adam Barış’tır.
Bayağı bayağı güzel ilerliyor bu sene Ajax yaparsa a class olacakYav sende abartılı şekilde ovuyorsun gordugum kadarıyla
Bahsettiğin özellikleri iyi ama topsuz oyunda yok. En önemli olayı da yine klasik özgüven.Bu çocuk 18 yaşında oyun görüşü, çalım yeteneği, yaşına göre şut tekniği uzun yıllardır çıkmıyor böylesi bunu belirtiyoruz diye antu benzetmesi yapılıyor bizden de çıksın biz de övelim amirim