arda güler

Ne yazik ki cografya kaderdir. bkz. Muhammet Demir. bkz. Emre Demir. bkz. vs vs

Tek secenek simdi PL veya BL'ya gitmek. Yoksa superlig cukurunda bogulur gider.

Son düzenleme:
Orkun o golu atsa BAY'in 2 asisti olacakti. Resmen cocugun gecesini caldi. Normal sartlarda gecenin adami hala BAY ama Arda'nin ceyregi kadar konusulmaz

Orkun o golu atsa BAY'in 2 asisti olacakti. Resmen cocugun gecesini caldi. Normal sartlarda gecenin adami hala BAY ama Arda'nin ceyregi kadar konusulmaz
Ardaya bizde yetenekli oyuncu diyoruz övüyoruzda.İyice mokunu cıkardılar.Gitsede bi sussalar.Yoksa her maçta arda yürüdü arda pas attı susmazlar.

''Fiziği zayıf, topsuz oyunda yok''...Evet bu doğru, aksini iddia eden de görmedim...

18 yaşında olduğunu göz ardı etmeyelim. Fiziği gelişiyor, sezon başında JJ o yüzden oynatmıyordu muhtemelen, ikinci yarıda oynatmasını baskılara bağlamak ezbercilik gibi geliyor bana. Çok daha iyi duruma gelecektir; profesyonel bir ekiple ciddi ekstra idmanlar yaptığı söyleniyor...

Luis Figo, 17-18 yaşında iken ''Çok büyük yetenek ama çok sıska, bu fizikle işi zor'' denmiş. Sonraki birkaç yıl içinde muazzam bir gelişim gösterip, yapılan ölçümlere göre kas kütlesini 6 kg artırmış diye okumuştum bir yerde. Döneminin en güçlü oyuncularından biridir...

CR7 da başlarda zayıf bulunuyordu, sonrasında 'tarihin en muhteşem fizikli futbolcusu' ünvanını aldı...

Tabii genetik faktörler, zorlu idmanlara dayanacak mental güç, olası sakatlıklar gibi pek çok faktör belirleyecektir fiziksel gelişimini. O gelişim, topsuz oyuna katılımını da etkileyecektir şüphesiz...

Arda Güler' i ilk seyrettiğimde; Tugay, Okan ve Emre B. da gördüğüm 'yıldız parıltısını' gördüğümü söylemiştim. O ışığı Arda Turan' ı ilk seyrettiğimde görememiştim mesela...Kariyer seyrini takip edeceğiz ömrümüz olursa; bağımlı ve bağımsız pek çok etkene bağlı bir süreç...

Aklı başında bi çocuğa benziyo fenerin toxic ortamında yok olup gideceğini fark etti Ajax-dortmund tarzı bi klübe gidecek gibi.17.5m euro serbest kalma bedelini de kendi koydurmuş sene başına pazarlık yapıp yolu açık olsun

''Fiziği zayıf, topsuz oyunda yok''...Evet bu doğru, aksini iddia eden de görmedim...

18 yaşında olduğunu göz ardı etmeyelim. Fiziği gelişiyor, sezon başında JJ o yüzden oynatmıyordu muhtemelen, ikinci yarıda oynatmasını baskılara bağlamak ezbercilik gibi geliyor bana. Çok daha iyi duruma gelecektir; profesyonel bir ekiple ciddi ekstra idmanlar yaptığı söyleniyor...

Luis Figo, 17-18 yaşında iken ''Çok büyük yetenek ama çok sıska, bu fizikle işi zor'' denmiş. Sonraki birkaç yıl içinde muazzam bir gelişim gösterip, yapılan ölçümlere göre kas kütlesini 6 kg artırmış diye okumuştum bir yerde. Döneminin en güçlü oyuncularından biridir...

CR7 da başlarda zayıf bulunuyordu, sonrasında 'tarihin en muhteşem fizikli futbolcusu' ünvanını aldı...

Tabii genetik faktörler, zorlu idmanlara dayanacak mental güç, olası sakatlıklar gibi pek çok faktör belirleyecektir fiziksel gelişimini. O gelişim, topsuz oyuna katılımını da etkileyecektir şüphesiz...

Arda Güler' i ilk seyrettiğimde; Tugay, Okan ve Emre B. da gördüğüm 'yıldız parıltısını' gördüğümü söylemiştim. O ışığı Arda Turan' ı ilk seyrettiğimde görememiştim mesela...Kariyer seyrini takip edeceğiz ömrümüz olursa; bağımlı ve bağımsız pek çok etkene bağlı bir süreç...
Kıskanma nolur çalış senin de olur

5'e falan gitse yazık oldu dersin de 17.5 kazandıracak topçuya vah tüh denmesi saçma. Ki çocuk fenerli olmasa daha ucuza kaçardı çoktan.

Ardanin yasi cok genc cakinin tadini alsin. Kadınların o cekici dünyası ile futboldan hizlica soguyup perf. Dususu yasayacaktir.

Keramettin ve Alper adminde konuyu böyle düz bir şekilde ele almak istemediklerinden soyleyemiyorlar. Cunku isin sportif yanini yorumlamak onlara ama sporcu gelisim ve psikolojisini yorumlamakta bizlere kalıyor.

sut rakip oyuncuya carpmasa girmezmis, neyse gitsin avrupaya da boyunun ölcüsünü alsin, fener de zayiflasin

18 yaşındaki bir gencin, toplasan 1600-1700 dakika oynadığı bir sezondan böyle içerik çıkması muazzam birşey.

merak ediyorum ozilin, iniestanın vs. 18 yaş sezon highlighti nasıldır...

Geri
Üst Alt