arda güler

Haberi duyunca gerçekten çok üzüldüm, geçmiş olsun. Umarım bahsedildiği gibi ciddi birşey değildir ve kısa sürede ülkemizi gururla temsil eder.

Kimse Arda'nın ilk maçlarda 11 çıkmasını beklemiyordu.
3 haftaya iyileşir, bir kaç maçta süre bulur. Sonrası artık verdiği performansa bağlı.

Buraya da yazdım sanırım inanılmaz saf bir çocuk ne derlerse yaptırıyorlar, sakatlanmasının sebebi de kendini kanıtlama sevdası.
Çocuğa çok iyi bir yaşam koçu bulmaları gerekiyor.

Geçmiş olsun. Antrenmanda olmasa maç içinde olabilirdi (hazırlık maçında falan oynardı tahminim), belki daha erken olması daha hayırlı olmuştur. Normalde İspanya'da başka bir takımda olsa belki bu kadar kendisini zorlaması gerekmeyebilirdi ama Real Madrid'in kadrosu EPL ayarında fizik kaliteye sahip. Daha ötesi belki de. İnşallah sağlam döner.

ocaga kadar lisansini askiya alacaklarmis galiba

devre arasi belese fbye kiralanirsa sasirmam

Nazar değdi çocuğa. Çok üzüldüm. Türkiyenin gururu olabilecekken bu sakatlık hiç iyi değil.

dünya klasında bir yetenek bu cocuk. emre colak ile vs kıyaslyanlar futboldan net anlamıyordur. tabii buradaki bazı arkadaslar kahvedeki dayı misali yorumlar yapıyor kasik türkiye, başarı çene yorar bu ülkede. he dünyanın en büyük futbol klübü bilmiyor bu işi sen biliyorsun kardeşim.

en kısa zamanda iyileşip kendini kanıtlaman dileğiyle diyorum.

Üzüldüğümü söyleyemem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha çok genç atlatır sakatlığını aslanlar gibi topunu oynar

Doktorların, kendileriyle toplantı yapan Ali Koç ve dönemin hocası Jesus'a 'Arda Güler ameliyat olmalı' dedikleri ortaya çıktı. Fakat Ali Koç ve Jesus'un 'F.Bahçe şampiyonluk mücadelesi veriyor. Arda takım içinde kalmalı' diyerek Arda oynatılmaya devam etti

Attila Gökçe: "Tıp otoriteleri, Ali Koç ve Jesus'a “Arda’nın menisküs bölgesinde sadece bir boşluk var. Acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. Müdahale edersek, genç enerjisi ve kas yapılarıyla çabucak iyileşip oyuna dönebilir. Aksi halde ne zaman, kimin elinde patlayacağı bilinmeyen saatli bir bomba olur!' dediler. Karar yetkisi Fenerbahçe yönetimindeydi. Arda oynamaya devam etti. Ne yazık ki Arda'nın ABD kampındaki sakatlığı sürpriz değildi. Saatli bomba patladı. Konuyu değerlendiren uzmanlarla konuştum. Türkiye’de bizim kulüplerimiz transfer ettikleri futbolcuları imzadan önce sağlık kontrolünden geçirirken her iki dizi de inceletip, dosyaya görüntülü raporlar eklemeyi ihmal etmiyorlarmış."

Ahmet Ercanlar: "Arda Güler transfer yapacağı için dizindeki problemi gizlediler. Oyuncu ben iyiyim diyorsa, sağlık heyeti sadece uyarıda bulunur. Bu işler beyana bağlıdır. Kulübün veya doktorların yapabileceği bir şey yoktur." (Radyo Gol)

bu iddialar dogru degildir umarım

Doktorların, kendileriyle toplantı yapan Ali Koç ve dönemin hocası Jesus'a 'Arda Güler ameliyat olmalı' dedikleri ortaya çıktı. Fakat Ali Koç ve Jesus'un 'F.Bahçe şampiyonluk mücadelesi veriyor. Arda takım içinde kalmalı' diyerek Arda oynatılmaya devam etti

Attila Gökçe: "Tıp otoriteleri, Ali Koç ve Jesus'a “Arda’nın menisküs bölgesinde sadece bir boşluk var. Acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. Müdahale edersek, genç enerjisi ve kas yapılarıyla çabucak iyileşip oyuna dönebilir. Aksi halde ne zaman, kimin elinde patlayacağı bilinmeyen saatli bir bomba olur!' dediler. Karar yetkisi Fenerbahçe yönetimindeydi. Arda oynamaya devam etti. Ne yazık ki Arda'nın ABD kampındaki sakatlığı sürpriz değildi. Saatli bomba patladı. Konuyu değerlendiren uzmanlarla konuştum. Türkiye’de bizim kulüplerimiz transfer ettikleri futbolcuları imzadan önce sağlık kontrolünden geçirirken her iki dizi de inceletip, dosyaya görüntülü raporlar eklemeyi ihmal etmiyorlarmış."

Ahmet Ercanlar: "Arda Güler transfer yapacağı için dizindeki problemi gizlediler. Oyuncu ben iyiyim diyorsa, sağlık heyeti sadece uyarıda bulunur. Bu işler beyana bağlıdır. Kulübün veya doktorların yapabileceği bir şey yoktur." (Radyo Gol)

bu iddialar dogru degildir umarım
Real sağlık ekibi menisküs bölgesindeki boşluğu tespit edememiş mi uydurma bir havadis gibi durmakta

uydurmadır yaw haber
böyle bi detayı atlayıp 50m gömüyorlarsa vah realin haline.

Doktorlari böyle mi kontrol etmis Ardayi?

blind-doctor.gif

sirf sakat oyuncuyu reale caktik algisi icin bile yalan söyliyor olabilirler
Yapmazlar demeyin, bu ahlaksizlardan hersey beklenir

Geri
Üst Alt