Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doktorlar 3 ay sonra sahaya çıkar diyor 3 haftaya anca yürümeye başlarKimse Arda'nın ilk maçlarda 11 çıkmasını beklemiyordu.
3 haftaya iyileşir, bir kaç maçta süre bulur. Sonrası artık verdiği performansa bağlı.
Buraya da yazdım sanırım inanılmaz saf bir çocuk ne derlerse yaptırıyorlar, sakatlanmasının sebebi de kendini kanıtlama sevdası.
Çocuğa çok iyi bir yaşam koçu bulmaları gerekiyor.
Nazar değdi çocuğa. Çok üzüldüm. Türkiyenin gururu olabilecekken bu sakatlık hiç iyi değil.
İkisi de aynı şey renktaş.Bence nazar degil. Ona küfürler hakaretler eden Fenerlilerin bedduasi tuttu.
Real sağlık ekibi menisküs bölgesindeki boşluğu tespit edememiş mi uydurma bir havadis gibi durmaktaDoktorların, kendileriyle toplantı yapan Ali Koç ve dönemin hocası Jesus'a 'Arda Güler ameliyat olmalı' dedikleri ortaya çıktı. Fakat Ali Koç ve Jesus'un 'F.Bahçe şampiyonluk mücadelesi veriyor. Arda takım içinde kalmalı' diyerek Arda oynatılmaya devam etti
Attila Gökçe: "Tıp otoriteleri, Ali Koç ve Jesus'a “Arda’nın menisküs bölgesinde sadece bir boşluk var. Acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. Müdahale edersek, genç enerjisi ve kas yapılarıyla çabucak iyileşip oyuna dönebilir. Aksi halde ne zaman, kimin elinde patlayacağı bilinmeyen saatli bir bomba olur!' dediler. Karar yetkisi Fenerbahçe yönetimindeydi. Arda oynamaya devam etti. Ne yazık ki Arda'nın ABD kampındaki sakatlığı sürpriz değildi. Saatli bomba patladı. Konuyu değerlendiren uzmanlarla konuştum. Türkiye’de bizim kulüplerimiz transfer ettikleri futbolcuları imzadan önce sağlık kontrolünden geçirirken her iki dizi de inceletip, dosyaya görüntülü raporlar eklemeyi ihmal etmiyorlarmış."
Ahmet Ercanlar: "Arda Güler transfer yapacağı için dizindeki problemi gizlediler. Oyuncu ben iyiyim diyorsa, sağlık heyeti sadece uyarıda bulunur. Bu işler beyana bağlıdır. Kulübün veya doktorların yapabileceği bir şey yoktur." (Radyo Gol)
bu iddialar dogru degildir umarım