arda güler

Kesinlikle çok yetenekli ve bir aksilik olmazsa 10 yıl Real, Barca, Man City tarzı yerlerde oynayacak

Gayet efendi çocuk. Fenerden bir halt olmayacağını anlayıp gitti zaten.

Gole çok yakın bir topçu. Hagi,alex,sergen türünden bir yeteneğe sahip, beklenmedik anda golü atabiliyor

iyi 🤞 iyiki fenerden gitti böyle bir gol atsaydı bizim maçlarda sıkıntı.

Arda Güler: "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum, gerisini Allah'a bırakıyorum."

Gol dışında iyi degildi
Aslinda kotu degildi ama takim arkadaslariyla oynama aliskanligi yok, o yuzden zaman zaman paslasmalarda sorun yasadi ne Baris Alper'le istedigi pas istasyonunu saglayamadi ne de arkasindan gelen Mert Muldur ile. Yine boyle bir genc oyuncunun bu kadar az mac yapmasina ragmen fena degildi ama Arda'nin ben sahsen kanatta olmayacagini dusunuyorum cunku hizi yetersiz, daha merkezde oynasa daha faydali olabilir bu da takimin sistemiyle alakali. Simdi 4-3-3 tarzi oynayinca mecbur kanatlara atiyorsun ama 4-2-3-1 gibi oynasak 10 numara olarak faydalanabilirsin.

Muazzam gol atti performans olarak istenileni veremese de bisey denmez.Kendi alistigi yer disinda oynadi Orkun ve Hakan oynadigi icin.Arkasinda İsmail sağında irfan olsa daha verimli olabilirdi.Yine de attigi golle 3 puani aldirdi.Ayağına saglik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala bireysel yetenekten yiyor. Takım oyununda etkisiz.

Geri
Üst Alt