arda güler

Evet çok yetenekli, milli takımda oynamalı ama sahaya söylendiği gibi ağırlık koyduğunu düşünmüyorum. mesela bugün hasta türk taraftarlar arda üstünde yürüyorlar hocaya ama arda da olsa bugün 3 yerdik. bizim bu maç sorunumuz arda'nın olmaması değil, saçma sapan goller yiyip devamlı hata yapmamızdı.

Nasıl bu kadar kötü oynadı anlamak zor, ayağına gelen her topu berbat kullandı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balon topçu. Ne kondisyon ne topsuz oyun ne de dribling hiç biri yok bu çocukta. A plus bir oyuncu olmak istiyorsa özellikle topsuz oyunu öğrenmesi lazım.

1 dk bile süre görmek ıstemıyoruz

Hakan'ın bence milli takımda coğrafya kaderdir sendromu yaşıyor. hakanı koy avusturya milli takımına kevin de bry gibi takılır sahada.

Bence cok abartiliyor, üst seviye gelmesi icin bir kac senesi daha var. Madrid olmus bir futbolcu oldu icin degil gelecege yatirim olarak gördü icin aldi kendisini. Eger cok calismassa sag solda kiralik futbolcu haline gelir, simdilik aldi sürede gol disinda öyle ahim sahim bir futbol izletmedi, seyirciler arda arda diye bagirmasina da hic bir anlam veremedim, sonucta maca giripde aman aman bir futbol oynamadi. Cok dikkatli olmasi gerek medya ayak uydurursa cok erken kaybolur piyasadan.

Abicim bu romantiklik gerçekten fazla değil mi evet attığı gole hepimiz sevindik ettik ama vallahi de eksik oynatıyor takımı billahi de ne kondisyon ne fizik ne agresiflik hiçbiri olması gereken seviye de değil

Kıyaslandığı yamal bundan çok daha iyi mesela fizik kondisyon anlamında

Çocuğun kendi değil ama başkaları özellikle spikerler yüzünden artık nefret ediyorum çocuktan. Adam pas atıyor sanırsın dünyada ilk pası Arda atmış gibi böğürüyorlar. Keremin yaptığını Arda yapsa yalamaktan dilleri alınırdı yavşakların

Bu ülke böyle. arda turan bizden gitmeden önceki durumunu hatırlayın, en ufak olumlu şeyinde messi ilan edilip, en ufak hatasında en dibe vuruluyordu. sonra arda turan bıktı bu mantaliteden ve ispanya'ya kaçtı da sağlam kariyer yaptı. türk futbol mantalitesi çok tehlikeli ve uçtan uça düşünüyor. arda güler'i oynatmıyor diye ancelotti'ye bile neler dedi bu mantalite sonra alayı mors oldu. şimdi de semihe aynısı yapıp, çocuğu kafadan düşürdüler. çocuk daha bir şey olmadan ben oldum havasına girdi. ben bu insanlara acımıyorum ama bizim gibi başarıyı hakeden insanların bu mantalite yüzünden hiçbir zaman başarı göremeyeceğine üzülüyorum.

Bu ülke böyle. arda turan bizden gitmeden önceki durumunu hatırlayın, en ufak olumlu şeyinde messi ilan edilip, en ufak hatasında en dibe vuruluyordu. sonra arda turan bıktı bu mantaliteden ve ispanya'ya kaçtı da sağlam kariyer yaptı. türk futbol mantalitesi çok tehlikeli ve uçtan uça düşünüyor. arda güler'i oynatmıyor diye ancelotti'ye bile neler dedi bu mantalite sonra alayı mors oldu. şimdi de semihe aynısı yapıp, çocuğu kafadan düşürdüler. çocuk daha bir şey olmadan ben oldum havasına girdi. ben bu insanlara acımıyorum ama bizim gibi başarıyı hakeden insanların bu mantalite yüzünden hiçbir zaman başarı göremeyeceğine üzülüyorum.

Benim gordugum bu gucteki Arda, Real'de rotasyonun rotasyonu olur belki sansli olursa rotasyon olur. Yetenek var ancak fizik yok. Post modern Alex de Souza iste. Sergen bile kalipliydi. Bruno Fernandes tipine evrilirse, belki o zaman. Yani 8 numaraya donmesi icin, top kaptirmama, guclenme, ceviklik gerekiyor.

Benim gordugum bu gucteki Arda, Real'de rotasyonun rotasyonu olur belki sansli olursa rotasyon olur. Yetenek var ancak fizik yok. Post modern Alex de Souza iste. Sergen bile kalipliydi. Bruno Fernandes tipine evrilirse, belki o zaman. Yani 8 numaraya donmesi icin, top kaptirmama, guclenme, ceviklik gerekiyor.
Cocuga sezon bittikten sonra yalandan forma verdiler. Pr yapa yapa nereye kadar merak ediyorum. Bizim mallar da real madrid hobarey diye gidiyor.

reale gittiğinde anasına sövüp hain ilan ettikleri çocuğu sahiplenmeye çalışmaları o kadar şerefsizce ki. taraftarı ayrı kulübü ayrı. daha geçen bizim paylaşımları beğendiğinde bile linç ettiler çocuğu. kulüp desen geçen resmi siteden alt yapı futbolcumuz yazmıştı.

Real'de kalırsa yine çok az süre bulur. bence kiralık olarak kendini şampiyonlar liginde bir takıma atmalı. brahim diaz bile milan'da pişip gelmesine rağmen real'de bu sezon rotasyonda kaldı.

Abicim bu romantiklik gerçekten fazla değil mi evet attığı gole hepimiz sevindik ettik ama vallahi de eksik oynatıyor takımı billahi de ne kondisyon ne fizik ne agresiflik hiçbiri olması gereken seviye de değil

Kıyaslandığı yamal bundan çok daha iyi mesela fizik kondisyon anlamında

Yamal topla dribling yapıyor, adam geçiyor, hızlı, fizikli. Arda'nın saf yeteneğinden başka fazlası yok eksiği çok. Bıraksınlar çoçuğu keyfini çıkarsın.

Yamal fizik olarak aynı bellingham gibi hayvansı oyunculardan. Bellingham gibi kendini gerçekleşirip barcanın liderliğini yapacaktır. Arda ise şuan sadece üst seviyede kalacak yeteneğine sahip.

Zekasız birisi oldugu için yıldız olabilme şansı çok çok az mal olan seneye ben burada oynayamam bu sene bile oynayamadım mbappe ve endrick geldi seneye nasıl oynayacağım der kiralik 11 olacagı bir yere gider. Bu sırf realdeyim diye savaşacağım vs diyerek boş atıyor. Aceba 1 sn süre almadan CL aldım diyormudur merak ediyorum.

Geri
Üst Alt