Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
üst üste biniyorlar
Alt alta mi, ust uste mi, yan yana mi bilmem. Orkun olsa, bence bugun daha iyi oynardi takim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üst üste biniyorlar
Realde duruyorum ayagına kapılıp gitmezse oynacagı süre 361 dk falanBeğendim daha da iyi olacak inşallah
kenan son 80 dk da çıkabilirdi bnckenan ve arda son 30 dk çıkabilirdi
Oglum nasıl odergard olsun şu fizikle?gidip 2 sene kiralık oynayacak ve aci cekecek biraz.oyle nineler gibi yürüsün diye mi dünya yıldızı olacak?en basit pasi veremiyor daha barışın önüne. En iyi özelliği şut ve orta mevzusu, bu da yetmez.seninle aynı görüşte olmak zorunda da değilimYoksay butonu çok iyi yaw
Kesin bir ifade yok tahmin ve yorum var. Bakıp gorecegiz. Okudugumuzu anlayalım anlamadan yazmayalımiyi oynayınca pek yazan olmamış. İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı oyundan düştu. Son 20dk toparlandı yine.
O fizikle realde tutunabilecegini düşünmüyorum sonu odegard gibi olacak bence
engeli ac yakısmıyorKesin bir ifade yok tahmin ve yorum var. Bakıp gorecegiz. Okudugumuzu anlayalım anlamadan yazmayalım
Sabah akşam Ada süzgeç,Furkan koçak öven biri için iddaalı sözler sergey.Skor taraftarlığı böyle bisey.neyini cekemeyecegim?ovdugum yorumlarda duruyor.kendisini gelistirmesi gereken alanlarda 0,avusturya macinda asist yaptı? hayır yapmadi.surekli on direge kestiği için merih ilkyaridan beri oraya gitti ve cok iyi yükselip attı golu.bugun de bakmadan orta kesti,bi şekilde gole veya asiste yakın her zaman,ama bu zamanlarda değişecek.yasli amcalar gibi top oynayarak odegard olamaz.arda bi zidane falan da değil ,bergamp da değil.bunu savunacaginiza gidin kardeşinizi falan savunun