arda güler

Atılan golden sonra buna fokuslanmalar vs.. İnanılmaz derecede itici gelmeye başladı..

Real Madrid gibi bir kulüpte fiziksel açıdan gram ilerleme göstermemiş olması enteresan.. Muhtemelen bundan bir yol olmaz deyip kendi haline bıraktılar..

Kız kardeşim abi bana arda gülerin formasını alır mısın diyor. onu çok seviyor çünkü çok temiz yüzlü ahlaklı biriymiş

Fenerdeyken bende sevmezdim ama şimdi şartlar değişti avrupanın en büyük takımında ülkemizi temsil ediyor. şimdi arda kötü demek onu kıskanmakla eş değer.

bacım seviyorsa bende severim millet ne derse desin umrumda değil.

1742813189987.webp

Szoboszlai, Arda Güler'in sus işareti yaptığı fotoğrafın altına 1088' yorumunu yaptı.

Arda Güler, bu sezon Real Madrid'de 1088 dakika süre aldı.

Türkiye'nin harika çocuğuna çift dalmışlar.

1088 dakika o kadar az bir süre ki size söyle izah edeyim.

17 yıllık evliyim ve daha 2025 yılının ilk 3 ayı olmamıza rağmen benim seks sürem daha fazla..

1088 dk süre alıyorum diye surat asmıyorum ve takım arkadaşım beni azarlamıyor.. baya maçların yıldızıyım.

Szoboszlai'nin FEDÖCÜ olduğu kanıtlandı.

arda fener maclarini tribünde izlesin. bize şanslı geliyor

Linçlenmiceğimi bilsem Bu çocuğun bizim takıma gelmesi lazım.
Derdim.

Acun denen şerefsize para kazandırmamak için yabancı kanaldan izledim maçı dün.

O yüzden buna yapılan muhtemel güzellemeleri duymadım, bizim Türk spikerler olmayınca maçlar kat kat daha zevkli oluyor gerçekten. CL ve AL'de de TRT'de habire dizi reklamı falan yapıyorlar, genel olarak her kanalda bir Arda güzellemesi var. Yok altın çocuk yok süperstar yok şu yok bu.

Cidden hiç çekilmiyor spiker ve yorumcular. Özellikle milli maçlarda bildiğin felâket ötesi bir tutum var.

Acun denen şerefsize para kazandırmamak için yabancı kanaldan izledim maçı dün.

O yüzden buna yapılan muhtemel güzellemeleri duymadım, bizim Türk spikerler olmayınca maçlar kat kat daha zevkli oluyor gerçekten. CL ve AL'de de TRT'de habire dizi reklamı falan yapıyorlar, genel olarak her kanalda bir Arda güzellemesi var. Yok altın çocuk yok süperstar yok şu yok bu.

Cidden hiç çekilmiyor spiker ve yorumcular. Özellikle milli maçlarda bildiğin felâket ötesi bir tutum var.
Milli duygularla maç izleyen ve fenerli olmayanlar eminim epey rahatsız olmuşlardır. Fbtv gibi yayın yaptıkları için insan iyi niyetli de bakamıyor. Dün spikerin fb topçularına methiyelerinden ben de çok rahatsız oldum.

Zaten Arda da Arda güzellemelerini her maç dinleyip duruyorken bir de İrfancan ve Yusuf oyuna girince spikerin 5 dakika abartma ve temennilerini dinledik. Bi Yasin okumadığı kaldı Yusuf'a.

İyi ki Milli maçlar var da Arda'yı izleyebiliyoruz.

-Maç spikeri Alp Özgen.

Real'den şutlanıyormuş,

Okan hocam adam eder.

Geri
Üst Alt