- 2 Nisan 2012
- 41.968
- 21.437
- 2.888
Dün maçı dikkatle izledim, özellikle Arda için.
Olmasaydı Milli takımımızın galip gelme şansı yoktu.
Yürüyedur Çocuk!

Yürüyedur Çocuk!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Rejiye göre maçın adamıydı.Dün maçı dikkatle izledim, özellikle Arda için.
Yürüyedur Çocuk!
![]()
Milli duygularla maç izleyen ve fenerli olmayanlar eminim epey rahatsız olmuşlardır. Fbtv gibi yayın yaptıkları için insan iyi niyetli de bakamıyor. Dün spikerin fb topçularına methiyelerinden ben de çok rahatsız oldum.Acun denen şerefsize para kazandırmamak için yabancı kanaldan izledim maçı dün.
O yüzden buna yapılan muhtemel güzellemeleri duymadım, bizim Türk spikerler olmayınca maçlar kat kat daha zevkli oluyor gerçekten. CL ve AL'de de TRT'de habire dizi reklamı falan yapıyorlar, genel olarak her kanalda bir Arda güzellemesi var. Yok altın çocuk yok süperstar yok şu yok bu.
Cidden hiç çekilmiyor spiker ve yorumcular. Özellikle milli maçlarda bildiğin felâket ötesi bir tutum var.
Niye lincleneceksim rts?Linçlenmiceğimi bilsem Bu çocuğun bizim takıma gelmesi lazım.
Derdim.
Ülkenin insanının büyük çoğunluğu beyniyle değil de başka yerleriyle düşünmeye çalıştığı için linç kültürü yoğunNiye lincleneceksim rts?
Galatasaray efsanesi Hasan Sas bile bize gelmesi gerektigini soyluyor.