Arda İdmanda Sakatlandı

Cevap: Arda İdmanda Sakatlandı

cok buyuk tazminat davasi acilmali tff ye

Arda'ya oynayabilir raporunu Milli Takım doktoru vermiş.

kına alıp milli takım kampına gidelim kendi ellerimizle yakalım ..... !

Burada suçlu ne TFF ne Arda'dır. Burada suçlu tamamen basiretsiz yönetimdir. Bir kere dişini göster be, bu kadar korkak yönetim görmedim. Özhan Canaydın bile zamanında söyleyeceklerini söylüyordu.

Arda'ya oynayabilir raporunu Milli Takım doktoru vermiş.

Adam haklı beyler..

Bülent Timurlenk:''Bir aydır maçı bırakıp idmanda çift kaleye çıkamayan Arda için "Oynar" raporu veren milli takım doktoru şimdi bu kasık sakatlığını açıklar..''

Adam haklı beyler..

Bülent Timurlenk:''Bir aydır maçı bırakıp idmanda çift kaleye çıkamayan Arda için "Oynar" raporu veren milli takım doktoru şimdi bu kasık sakatlığını açıklar..''

Sonra Rijkaard boş konuşmasın oluyor. Bu ne laaaan. Lütfen küfür serbest olsun. Şu Oğuz Çetin'in !!?!?!??!?!

Kime söveyim şimdi ? Helal olsun doktora. Helal olsun.

Bülent Timurlenk:''Arda'nın sakatlığı nüksetmedi.Sakatlığı ayak bileğinde kopan iki bağdı.1 aydır topla çalışmadığından güçsüzdü,kasık iflas etti ilk zorlamada.''

TFF İstifa...!

beyler milli takım ve tff aziz yıldıvımın tarlası olmuş haberiniz yok... en basit örnek sabri ve gökhan gönül 2 si aynı anda sakatlıktan kurtulmalarına rağmen ve sabrinin sakatlığı daha uzun süreli olmasına rağmen sabriyi geçen maçta oynattı ve sabri tekrar sakatlandı.. g.gönül riske edilmedi nede olsa keriz olan biziz

Oğuz Çetin :badwords::badwords::badwords:

beyler büyük galatasaray taraftarının uyanma vakti geldi artık... yönetim bu takımı yönetemiyor bizim hakkımızı savunamıyor, tff bizle dalga geçiyor... yönetimin uyandırılması lazım takım sahipsiz resmen...

Geri
Üst Alt